Ce spune Traian Băsescu despre prelungirea programului de votare

470
1
Ce spune Traian Băsescu despre prelungirea programului de votare - basescu1-1342623198.jpg

Articole de la același autor

Președintele suspendat Traian Băsescu a comparat, ieri extinderea programului de desfășurare a referendumului din 29 iulie cu alegerile din anii 1946-1947 care s-au făcut astfel încât să iasă comuniștii.

Întrebat ce părere are despre anunțul premierului Victor Ponta privind extinderea programului de votare la referendum între orele 7.00 și 23.00, Traian Băsescu a răspuns: "Eu zic să îl prelungim până iese, până vor ei, că așa s-a făcut și în ’46-’47, s-au făcut alegeri până au ieșit comuniștii".

El a adăugat că nu este problema sa stabilirea programu-lui la referendum, aceasta fiind treaba Parlamentului și a Guvernului, însă dorește să știe cât mai repede care sunt condițiile de organizare a referendumului.

"Eu vreau să știu odată care sunt condițiile acestui referendum, în rest e problema altora. Mai sunt 12 zile până la referendum, iar majoritatea parlamentară și Guvernul încearcă din zi în zi să schimbe condițiile", a spus Băsescu, amintind că inițial durata de desfășurare fusese stabilită de Parlament, conform legii de organizare a referendumului, pentru intervalul orar 8.00-20.00.

Comentează știrea

Mine
19 iulie 2012
Timp afectat pentru votare

Daca îl deranjează mărirea perioadei înseamnă ca formal declara sa vina lumea la vot si ca nu e de acord cu PD-L care vrea sa nu vina lumea la vot.E clar ca mizează pe neprezentarea la vot a cetățenilor,respectiv sa nu vina la vot cei 50 la suta plus unu.Vom trai si vom vedea.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4979 secunde