Ești supărat pe Băsescu ? Președintele suspendat îți răspunde pe Facebook

505
4
Ești supărat pe Băsescu ? Președintele suspendat îți răspunde pe Facebook - estisuparatpebasescufacebook-1342651213.jpg

Articole de la același autor

Sunteți supărați pe președintele sus-pendat? Aveți ceva să-i reproșați? De astăzi înainte, Traian Băsescu vă invită să-i spuneți în față ce vă nemulțumește și promite să și răspundă reproșurilor aduse. O puteți face pe pagina de Facebook special creată pentru cei care nu-l mai susțin pe Băsescu.

Sub titlul "Ești supărat pe Băsescu.De ce?", echipa de campanie i-a pregătit președintelui suspendat o pagină pe cea mai populară rețea de socializare.

"Trimite-ne un mesaj cu ce ai să reproșezi lui Traian Băsescu. Mesajele iraționale sau vulgare nu se iau în seamă, iar utilizatorii respectivi sunt blocați. Toate mesajele ajung la președintele suspendat, care răspunde în maximum 24 de ore. În fiecare zi alege un număr de 2-3 postări, pentru a le răspunde video. Răspunsul video e publicat aici în fiecare zi la 18.30", scrie stafful de campanie pe Facebook. 

Comentează știrea

Sida lu` Eba
19 iulie 2012
Mai e Dobiboci

Eu,l-as intreba:de ce se comporta ca un bishnitzar?? si nu ca un presedinte!!!

admirator
19 iulie 2012
exista citeva reprosuri

1. de ce s-a aliat cu PSD la guvernare? 2. de ce n-a intervenit pentru accelerarea anchetelor penale si rezolvarii definitive ale dosarelor lui Nastase, Patriciu, Voicu et. co.? 3.Ce se intimpla la Parchet, de pune mereu NUP pe dosarul lui Mazare cu uniforma de general si zvastica purtate in public? 4. De ce dosarul lui Mazare (cu terenurile din Cta) e aminat atit in instante? Ce va face, odata revenit la Cotroceni, pentru dinamizarea activitatii justitiei? Ce va face pentru apararea amarastenilor cu proprietati uzurpate de rude? (Mai ales ca rudele sunt numai din PSD, PRM, PNL)... Vant bun la pupa!

admirator
19 iulie 2012
am uitat

cite carti de istorie a sponsorizat sau a ajutat sa fie sponsorizate? De ce nu? Se va corecta, odata revenit?

Laura
19 iulie 2012
Traian Basescu

Nu sunt suparata pe presedintele Basescu. El este singurul politician care nu a furat atat de mult ca ceilalti. Eu il respect si merita sa fie presedintele Romaniei!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7092 secunde