S-a stabilit unde votează constănțenii la referendum

611
S-a stabilit unde votează constănțenii la referendum - startincampaniaelectoralapentrur-1342363110.jpg
Pregătirile pentru o bună desfășurare a referendumului din data de 29 iulie privind demiterea președintelui Traian Băsescu se află în plină desfășurare la Prefectura Constanța.

Astfel, prefectul județului Con-stanța, Bogdan Huțucă, a anunțat că, în județ, vor fi organizate 554 de secții de votare, față de 531, câte au fost la alegerile locale din 10 iunie.

Astfel, la nivelul municipiului Constanța a fost suplimentat numărul secțiilor de votare de la 198, la 214. Față de alegerile locale au fost făcute modificări de adrese și la nivelul secțiilor de votare 196 și 197. Pe de altă parte, se organizează și secții în plus cum ar fi în orașele Mangalia și Eforie, precum și în comuna Limanu. Lista completă și adresele celor 554 secții de votare din județul Constanța poate fi consultată pe adresa www.prefectura-ct.ro.

La rândul lui, subprefectul Radu Volcinschi a spus că referendumul trebuie organizat cât mai bine, în condițiile în care, în ziua referendumului, pe litoral va fi aglomerație la secțiile de votare, dat fiind numărul mare de turiști care se anunță în acel weekend. El a mai precizat că autoritățile vor suplimenta forțele de ordine pentru a se asigura o bună desfășurare a referendumului, cadrele urmând a fi detașate din toată țara.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2898 secunde