Monica Macovei:

"Cei care propun suspendarea președintelui fac jocul Moscovei"

133
1

Articole de la același autor

Candidatul independent la prezidențiale Monica Macovei a declarat, ieri, că suspendarea președintelui și solicitarea UDMR de autonomie a ținutului secuiesc sunt teme false, dar generatoare de criză politică în contextul în care la granița de est a României, Federația Rusă a pornit o agresiune armată.

"Ponta, Tăriceanu și conducerea UDMR fac acum jocul Moscovei. A lansa acum tema suspendării președintelui insultă inteligența românilor. Dacă președintele pleacă, care este logica să îl suspendăm acum ?", a declarat Monica Macovei.

Totodată, ea a precizat că suspendarea președintelui este una dintre cele două teme care "parazitează în acest moment România și produc o criză politică".

O altă temă la care s-a referit candidatul la prezidențiale a fost solicitarea UDMR de autonomie a așa-numitului ținut secuiesc.

"Este iresponsabil să produci o criză politică când ai un conflict, un război, la granița de est a României unde Federația Rusă atacă și când sunt declarații ale președintelui Ucrainei care se referă la amenințări împotriva României", a declarat Monica Macovei.

Ea a subliniat că în acest context o asemenea cerere de autonomie ar alimenta tensiunile.

"În acest moment să vii cu o astfel de idee nu face decât să producă o amenințare împotriva României. Nu știu dacă în mod conștient sau inconștient, dar cei care fac asemenea declarații fac în realitate jocul Moscovei împotriva intereselor României", a spus politicianul.

Candidatul independent la Președinție a făcut un apel către politicieni să fie responsabili în declarațiile lor și să se ocupe de problemele reale ale cetățenilor. 

Comentează știrea

rex
9 septembrie 2014
"licheaua"

Miss Muma Padurii, ca si Basescu, are idei putine dar fixe!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3911 secunde