Traian Băsescu: Am semnat un decret de grațiere pentru o femeie de 72 ani condamnată de două ori pentru corupție

286
3
Traian Băsescu: Am semnat un decret de grațiere pentru o femeie de 72 ani condamnată de două ori pentru corupție - base-1410193458.jpg

Articole recomandate

Președintele Traian Băsescu a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la Palatul Cotroceni, că a semnat un decret de grațiere al unei femei în vârstă, condamnată pentru corupție.
"Am semnat un decret de grațiere pentru doamna Tiron Jana, născut în 1942. Am grațiat o femeie care a săvârșit acte de corupție și a avut două condamnări: una în 1992 și alta în 1997. Ea a lucrat ca asistentă medicală și a promis unei alte persoane că o va ajuta să fie angajată ca secretar dactilograf în spitalul din Vidra unde lucra dânsa. Fapta de corupție este legată de primirea a 35.000 ROL (35 lei astăzi) în care intră și bani și bunuri. Valoarea totală a fraudei acestei femei este de 35 lei", a afirmat președintele, potrivit B1.ro.
"Certificatele de la dosar arată că a fost operată de neoplasm mamar, are ciroză hepatică, abdomen operat, insufieciență cardiacă, diabet zaharat, lista e mult mai lungă, are, dacă socotesc bine 72 de ani", a mai spus șeful statului.
"După 17 ani de la condamnare pentru că a beneficiat de bani și bunuri în valoare de 35 lei ar trebui la vârsta de 72 de ani să intre în închisoare. Mi s-a părut că e un caz care deși se referă la corupție e unul din cauzele care pot face obiectul unei grațieri. E într-o stare de sănătate extrem de gravă", a explicat Băsescu.
"Nu aș vrea să fiu obiectul unor critici că am grațiat un om extrem de corupt. Am grațiat un om extrem de bolnav", a precizat președintele.


Comentează știrea

Toms shoes outlet
20 septembrie 2014
Toms shoes outlet

Toms shoesToms outletToms shoes outlethttp://www.tomsshoes-outletonline.com/

Karen Millen outlet UK
20 septembrie 2014
Karen Millen outlet UK

[url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]Karen Millen outlet[/url][url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]Karen Millen outlet UK[/url][url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]Karen Millen outlet online[/url][url=http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/]http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/[/url][url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet[/url][url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet york[/url][url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet UK[/url][url=http://www.mulberryoutletyork2014.co.uk/]Mulberry outlet online[/url] Karen Millen outlet UK http://www.karenmillensoutletuk.co.uk/

XgysAHKkwoSHOCD
29 septembrie 2014
ySumZheyIaMgLMnn

S5sIxV imzpxamjjogj, [url=http://lemtykthgvoy.com/]lemtykthgvoy[/url], [link=http://ajbsfzspsiln.com/]ajbsfzspsiln[/link], http://vopljiyqtyid.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.459 secunde