Traian Băsescu: Cer public demiterea imediată a șefului Jandarmeriei

156
Traian Băsescu: Cer public demiterea imediată a șefului Jandarmeriei - traianbasescu-1410192390.jpg

Articole recomandate

Președintele Traian Băsescu a atras atenția, luni seară, asupra faptului că au fost puse sub control politic o serie de instituții și au fost emise mai multe acte normative care pot afecta corectitudinea alegerilor prezidențiale. 
Șeful statului a mai cerut demiterea imediată a șefului Jandarmeriei, după incidentele produse de la "plimbarea" angajaților și susținătorilor Antena 3, când o jurnalistă B1 TV a fost agresată, iar autoritățile nu au intervenit. 
"Au fost puse sub control politic o serie de instituții și au fost emise acte normative care pot afecta grav desfășurarea alegerilor. E vorba de nepublicarea în Monitorul Oficial a sumelor alocate primăriilor. PSD dorește să utilizeze banii publici pentru a mitui primarii care să îl susțină pe Ponta. Un alt act normativ care încalcă grav și Constituția și modifică și legea pentru alegerea președintelui este OUG 45/2014 prin care se modifică structura BEC și a secțiilor de votare. Acest lucru nu se poate face prin OUG", a spus Băsescu, potrivit B1.ro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3869 secunde