Chițac intră în campania electorală. Cu Delia

1462
15
Chițac intră în campania electorală. Cu Delia - chitac-1450720895.jpg

Articole de la același autor

Vergil Chițac, cel pe care liberalii îl curtează și-l adulează făcând mătănii cu sondajul de 12% în brațe, pare că s-a decis. Vrea să candideze la Primăria Constanța, iar primii pași începe să îi facă. Pași de dans. Vopsit în șef de ONG, contraamiralul de flotilă îi invită pe constănțeni în Parcul de la Far la un concert cu Delia. Vrea să le spună votanților "Sărbători Fericite!" și cum putea face lucrul acesta fără să asorteze haina militară cu bulanele neconformistei Delia. Probabil că o să o pună să se îmbrace mai gros.


Acum, serios vorbind, este pentru prima dată când aud că un ONG cu pretenții civice cheltuiește zeci de mii de euro (cel puțin) pentru a organiza concerte de am-ploare pe spațiul public, în speranța că ce? Că îi va mai crește nițel notorietatea lui Chițac? Oare cine bagă bani în acest ONG și în acest eveniment? Constănțenii care își redirecționează 2% din impozit către această entitate? Bănuiesc că ei ar dori ca din acești bani să se facă ceva util și nu să fie pompați în imaginea unui viitor politician. Oameni de afaceri care stau în umbră și își doresc să aibă controlul instituțiilor publice? Însuși Chițac își pune solda la bătaie?


Sobrietatea, imaginea impozantă a unui om de carieră integru și bine pregătit sunt alterate inevitabil prin acest gen de campanie, demnă mai degrabă pentru Mazăre și Gabi Stan. Probabil că vor urma Taraful din Clejeani și Alex Velea, dopaje electorale ce cresc potența la urne peste noapte. 


Dacă staff-ul de campanie al domnului Chițac consideră că asta vrea Constanța de la un viitor primar, atunci nu mai e nimic de zis.


Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Constantean
21 decembrie 2015
Concert

Eu merg cu copiii la acest concert pentru ca au spectacol cu Amicii si moment cu Mos Craciun. Asa ca fiecare alege ce-i place.

Maria
21 decembrie 2015
Delia

In cele din urma se intampla ceva si la noi in oras si lumea e profund nemultumita. Ne meritam orasul si viata trista din el !

cititor
21 decembrie 2015
interesant!

articolul acesta este scris de un ziarist??? Ce impartial este! am avut impresia ca vorbeste cineva de pe strada, sau vreun comentator!

Cetateanul turmentat
22 decembrie 2015
Paine si circ

Psd-ul da pachetele de alimente iar pnl-ul asigura circul. Vin alegerile dau cadouri galeti, tigai ,spectacole de 2 lei.Trec alegerile cei cu mandat se pun pe furat .Motto-ul acestor alegeri ar trebui sa fie "Ori la Primarie ori la puscarie"-mandatul unui demnitar vine ori de la alegatori ori de la procurori.

Organizator
22 decembrie 2015
Concert pentru Constanta

D-le Zaporojan, in articolul din 9 decembrie spuneati ca e nevoie de notorietate. Acum ne criticati ca facem un eveniment in acest scop. Rostul acestui spectacol, care are un program echilibrat cu momente pentru copii, melomani dar si tineret, este sa ofere constantenilor un cadou muzical de sarbatori. In conditiile in care administratia locala cheltuie banul public pentru un eveniment inceput cu stangul, la marginea orasului si cu un program mediocru, noi oferim din bani privati o alternativa pentru constanteni. Asa am facut si anul trecut cu ocazia Regatei Marilor Veliere, a Festivalului Iernii si a multor alte actiuni dedicate comunitatii.

ramoba Dospinescu din...Istria
22 decembrie 2015
Nu este intamplator...

Faptul ca PNL Cta apeleaza la militarul asta , nu este deloc intamplator. Cap mare dragomir si Chitac au copilarit si au fost colegi la scoala generala , ambii fiind de loc din Istria.

Alex
22 decembrie 2015
Primaru PNL C-ta.

Ce faceti d-ni PNL-sti l-ati abandonat pe Infractorul Boroianu Robert Aurel,era m-ai Hot ca Mazare,mare gresala a-ti facut.Nu doriti sa va mearga bine ca la Gepeto.

Comunicator
22 decembrie 2015
notorietate

Cu tot respectul, mi-as permite sa raspund eu, fiindca am destul de multa experienta in domeniul asta. In primul rand, notorietate nu poti sa faci cu Delia. Din simplul motiv ca targetul (publicul tinta) este format in general din copii (10-15 ani) care nu voteaza. In al doilea rand nu poti sa lipesti imaginea unui candidat la primarie de imaginea unui artist (chiar daca este destul de respectabil) a carui melodie de succes in anul 2015 s-a redus la melodia "Da, mama, sunt beata!". In al treilea rand, o sugestie pentru expertii in imaginea domnului Chitac. Pentru a avea succes, trebuie respectati cativa pasi, care se rezuma in felul urmator: NOTORIETATE-CREDIBILITATE-REPUTATIE.

Răspuns la: Concert pentru Constanta
Adăugat de : Organizator, 22 decembrie 2015
D-le Zaporojan, in articolul din 9 decembrie spuneati ca e nevoie de notorietate. Acum ne criticati ca facem un eveniment in acest scop. Rostul...
Alin
22 decembrie 2015
Fapte bune

În loc să ne bucurăm că în sfârșit se întampla ceva bun și în Constanța, și în loc să ne bucurăm, stăm și comentăm degeaba. Amiralul nu va candida, tot ce își dorește e să ajute. Vă spun din surse foarte sigure. Așa că cel mai bine ne bucurăm de concert!

sa cante
22 decembrie 2015
Delia!

Parca ar candida Delia la Primarie!!! Suntem mai catolici decat papa...Si pe Delia o plac multi, nu doar copiii! Vrem un primar serios, asta e adevarat, si mai ales nu mai vrem hoti la primarie, dar....ce aveti cu un concert nevinovat, cu ce va deranjeaza?

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Un elefant  și o... Manea
Pagina a fost generata in 2.7821 secunde