Ciolacu compară moțiunea de cenzură cu meciul Franța-Elveția

133
Ciolacu compară moțiunea de cenzură cu meciul Franța-Elveția - ciolacu-1624965346.jpg
Președintele PSD Marcel Ciolacu a fost prezent, luni seară, pe Arena Națională, la meciul Franța-Elveția, cu o zi înaintea moțiunii de cenzură prin care social democrații vor să demită Guvernul Cîțu. Meciul în care Elveția a eliminat Franța de la Euro 2020 l-a inspirat pe liderul PSD, care anunță că social democrații se vor „bate” până la ultimul vot.

„Aseară, alături de alte zeci de mii de spectatori, am văzut ce înseamnă să lupți până în ultima clipă. Să fii epuizat, dar să crezi până la capăt în șansa ta. Ca și Elveției, nimeni nu ne dă șanse azi la moțiunea de cenzură. Dar ne vom bate până la ultimul vot. Evident, contăm și pe ratangiul de serviciu Cîțu. Hai că se poate! Barna a zis că vor vota împotrivă”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Citește și Dan Barna, la Digi FM, despre poza de la meciul Franța - Elveția, în care apare cu Figo: "Îi zisesem și lui că se ajunge în prelungiri"

Parlamentarii dezbat și votează, marți, moțiunea de cenzură depusă de PSD. Moțiunea intitulată „România EȘUATĂ. Recordul ”fantastic” al Guvernului Cîțu” inițiată de 156 de deputați și senatori va fi dezbătută începând cu ora 14:00, iar votul va fi secret, cu bile.

Potrivit ultimelor calcule, dacă toți parlamentarii PSD și AUR ar fi prezenți și ar vota moțiunea, aceasta ar fi respinsă. În acest moment, PSD și AUR reușesc să strângă cel mult 204 voturi, cu 30 mai puțin decât majoritatea necesară pentru adoptarea moțiunii.

Fără voturi din tabăra puterii, moțiunea nu are nicio șansă să treacă, lucru recunoscut, luni, și de președintele PSD Marcel Ciolacu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7493 secunde