Ciolacu: „Nu va exista dublă taxare. Dacă mai apare o taxă, înlocuiești alta”

121
Ciolacu: „Nu va exista dublă taxare. Dacă mai apare o taxă, înlocuiești alta” - ciolacutaxa-1639421726.jpg
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, la sediul de partid, că în bugetul de stat pe 2022 nu va exista dublă taxare și dacă mai apare o taxă, înseamnă că înlocuiești altă taxă.

„Nu va exista dublă taxare. Dacă mai apare o taxă, înseamnă că înlocuiești altă taxă. Vă dau un exemplu. Dedeman plătește impozit pe profit 15%. Vă rog frumos să luați legătura cu redactorii dumneavoastră de specialitate, să vedeți companiile similare companiei românești «Dedeman», cât plătesc impozit pe profit în România”, le-a spus Marcel Ciolacu jurnaliștilor prezenți la sediul PSD.

Președintele PNL, Florin Cîțu, a spus, anterior, luni, că nu la coaliție se face bugetul, ci sunt discuții politice.

„Așteptăm bugetul în coaliție, după aceea vedem care este calendarul propus de Guvern. Nu la coaliție se face bugetul. În coaliție vom discuta din punct de vedere politic. Ne interesează să nu fie depășiți indicatorii macro deja agreați. Detaliile, așa cum e construit bugetul, depind foarte mult de ministrul de Finanțe, de premier. Acolo sunt prioritățile. Ne interesează să fie finanțate proiecte care au fost deja începute, ca PNRR să fie susținut”, a precizat Cîțu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4429 secunde