Cioloș către Grindeanu: "Greaua moștenire nu există"

205
1
Cioloș către Grindeanu:

Articole recomandate

Fostul premier Dacian Cioloș i-a transmis, ieri, prim-ministrului Sorin Grindeanu că "greaua moștenire" în domeniul fondurilor europene nu există, îndemnându-l să guverneze "transparent" și să nu arunce "fumigene ușor de demontat".


"Greaua moștenire în domeniul fondurilor europene nu există, domnule Grindeanu, încercați să guvernați transparent și să construiți pe baza politicilor și proiectelor demarate anul trecut, în loc să aruncați fumigene ușor de demontat precum zero fonduri europene", a scris Cioloș pe pagina sa Facebook.


În opinia sa, Grindeanu nu reușește, după aproape două luni de guvernare, "să iasă din logica unor afirmații false făcute de PSD în campania electorală".


"Cu atât mai mare este dezamăgirea mea cu cât acum datele oficiale îi sunt la înde-mână, nu trebuie decât să le ceară miniștrilor din subordine", a adăugat Cioloș.


Comentează știrea

ZISU
22 februarie 2017
AM SPERAT CA LA " REVOLUTZIE " !

LA 1989, OAMENII AU DORIT O LUME MAI BUNA SI LIBERA, FARA : CORUPTZIE, ZANGANIT DE CATUSE, URA UNII IMPOTRIVA ALTORA SI DNA, DAR CUM, CLANURILE MAFIOTE DE PARTID SI DE STAT, AU CREZUT CA " DEMOCRATZIA " ESTE PENTRU EI, SI NU PENTRU POPOR, OAMENII DE RAND, CLANURILE DE STANGA SI DE DREAPTA, ADICA POLITICIENII SI NU, NUMAI, AU INCEPUT A FURA SI A JECMANI TOT / TOATE / TOTUL : IN STANGA SI-N DREAPTA, CA DOAR, NU AU FURAT DE LA EI, CI DE LA TZARA SI POPORUL DIN CARE S-AU DESPRINS UNII DUPA ALTZII SPRE A LOR IMBOGATZIRE, CU : CASE, VILE, MASINI CARE MAI DE CARE, MAI MARI SI MAI DEOSEBITE, AU MERS / MERG IN ZONE EXOTICE, CA, CU ROMANIA LI ESTE RUSINE ?! CE MAI AU CLANURILE : INTINSE TERENURI IN EXTRAVILAN SI IN LOCALITATZI , YAHTURI, VAPORASE, TRACTORASE, " SASE CASE " IN TZARA SI CATE OR MAI FI PRIN TZARI STRAINE.................. , Rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, SA VA FIE, CA POPORUL A SARACIT CONTINUUUUUU SPRE A VOASTRA NESIMTZITA IMBOGATZIRE, FARA SCRUPULE SI FARA MILA DE POPOR, ?! SALARIILE SI PENSIILE NOASTRE SE REGASESC IN AVERILE VOASTRE NESIMTZITE ! TOT RESPECTUL PENTRU POLITICIENII SI OAMENII CINSTITZI, DIN : EXECUTIV, LEGISLATIV SI JUDECATORESC, SUNT OAMENII ADEVARATZI AI ACESTEI TZARI PRADATA SI JEFUITA, DE ACEI OAMENI FARA MILA SI PUSI PE CAPATUIALA SI IMBOGATZIRE, DE PE URMA MUNCII POPORULUI MUNCITOR !!!!!!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8645 secunde