Ciucă, despre stabilirea candidatului la prezidențiale: "Este mult prea devreme"

407
Ciucă, despre stabilirea candidatului la prezidențiale:

Articole de la același autor

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, ieri, la Iaşi, că este mult prea devreme să fie stabilit candidatul partidului pentru alegerile prezidenţiale, el răspunzând unei întrebări adresate de presă.

"Deocamdată, Partidul Naţional Liberal este cât se poate de angajat la guvernare şi avem nevoie să ne concentrăm atenţia pe actualele provocări pe care le avem şi vedem cu toţii care este contextul de securitate. Dacă stăm acum să ne gândim şi să vorbim. Deci ce vom face peste aproape un an de zile este mult prea devreme", a spus Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL a mai punctat că pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale se vor face sondaje, iar în cazul preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Costel Alexe şi al primarului municipiului Iaşi, Mihai Chirica, procentele rezultate în sondaje îi recomandă să fie susţinuţi să candideze şi la viitoarele alegeri.

"Noi, ca orice partid politic, că tot aţi vorbit de anumite partide politice, facem sondaje, ambii (Costel Alexe şi Mihai Chirica n.r.) în sondaje sunt la procente care îi recomandă pentru susţinerea să candideze în viitoarele alegeri", a afirmat Ciucă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6273 secunde