CJC deschide târgul de Crăciun „Şi pentru ei vine Moşul”

395
CJC deschide târgul de Crăciun „Şi pentru ei vine Moşul” - cjctarg-1640028149.jpg
În perioada 21 – 23 decembrie 2021 are loc târgul de Crăciun „Și pentru ei vine Moșul!”, organizat de Consiliul Județean Constanța, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și Centrele de Educație Incluzivă „Albatros”, „Maria Montessori” și „Delfinul” și Direcția pentru Tineret și Sport Constanța.

Prin acest eveniment CJC îşi îndreaptă, încă o dată, atenția și grija față de elevii instituțiilor de învățământ incluziv, care au nevoie de sprijin pentru a primi șanse egale de integrare în societate.

În cadrul evenimentului de conștientizare a necesităților și cerințelor acestor tineri, se vor putea găsi decorațiuni tematice, realizate de profesorii Centrelor de Educație Incluzivă, cu ajutorul copiilor care învață în aceste instituții.

Astfel, reprezentanţii CJC invită pe toată lumea să ajute prin susținerea și aprecierea muncii depuse de aceștia, în realizarea unor decorațiuni și felicitări specifice sărbătorilor de iarnă.

Deschiderea târgului va avea loc marți, 21 decembrie 2021, începând cu ora 15.00, și se va desfășura la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, cu participarea reprezentanților instituțiilor implicate. Evenimentul va debuta cu un concert de colinde susținut de elevii Centrului Cultural Județean „Teodor T. Burada” Constanța, urmat de un antrenament al delfinilor Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Accesul la concertele și antrenamentele organizate în această perioadă va fi gratuit, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare fizică și se va face pe baza certificatului verde sau al celui de trecere prin boală, sau pe baza unui rezultat negativ al unui test PCR, realizat cu cel mult 48 de ore în urmă. Târgul va fi deschis publicului între orele 14.00 și 19.00, în fiecare zi a perioadei menționate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5804 secunde