CJC se reunește în ședință. Ce proiecte se vor vota

226
3
CJC se reunește  în ședință. Ce proiecte se vor vota - sedintaconsiliuljudetean45-1448549516.jpg

Articole de la același autor

Consilierii județeni se reunesc, astăzi, de la ora 11.00, în sala "Remus Opreanu" a Palatului Administrativ în cadrul unei ședințe ordinare, pe ordinea de zi fiind 36 de proiecte de hotărâre. Printre proiectele ce urmează să fie votate de aleșii județului se numără rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru mai multe instituții subordonate administrației județene.

Totodată, se va discuta și aproba acordarea de sume din bugetul propriu al județului Constanța pe anul 2015 unităților administrativ-teritoriale ce derulează proiecte finanțate din fonduri externe nerambursabile, în vederea asigurării fondurilor necesare implementării proiectelor.

De asemenea, ei vor vota și proiectul de hotărâre al CJC pe anul în curs, deoarece administrația județului a primit de la Guvern, în urma rectificării bugetului național, suma de circa 6,6 milioane de lei. Banii urmează să fie cheltuiți la proiectul de reabilitare a Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei".

Un alt proiect de interes județean privește aprobarea atribuirii licențelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale conform Legii serviciilor de transport public local nr.92/2007. De asemenea, aleșii județeni vor vota proiectul de hotărâre privind preluarea în administrarea Consiliului Județean Constanța a unor bunuri imobile aflate în domeniul public al orașului Ovidiu, comunei Tortoman și comunei Deleni, din administrarea Consiliilor Locale Ovidiu, Tortoman și Deleni, în vederea realizării proiectului "Sistem de Management Integrat al Deșeurilor din județul Constanța".

De asemenea, printre altele, în cadrul ședinței se va vota și încetarea dreptului de administrare a Consiliului Local al Municipiului Constanța asupra imobilului "Teatrul de Vară Mamaia" proprietate publică a Județului Constanța. 

Comentează știrea

adevar
27 noiembrie 2015
adevar

Probabil trafic de femei ca Constanta altceva nu stie

adevar
27 noiembrie 2015
adevar

De unde sa fure

adevar
27 noiembrie 2015
adevar

Imputiti romani si au renovat cloacele cu bani furati de straini . sa i mai spele ca pute pana republica mea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2634 secunde