Klaus Iohannis:

"Susțin prevenția ca prioritate zero a politicilor de sănătate"

307
7

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, că susține prevenția ca prioritate zero a politicilor de sănătate, fiind de părere că educația în acest sens, încă de la cele mai fragede vârste, este calea către o societate mai prosperă.

"Trebuie să recunoaștem faptul că tot mai mulți români conștientizează importanța prevenției, a unui stil de viață sănătos și a informării ca acces la mai multă responsabilitate față de propria sănătate. Această responsabilizare individuală trebuie însă dublată și încurajată de efortul autorităților. Personal, susțin prevenția ca prioritate zero a politicilor de sănătate și cred că educația în acest sens, încă de la cele mai fragede vârste, este calea către o societate mai prosperă", a spus șeful statului, la dezbaterea "Educație pentru sănătate".

El a subliniat că există un consens "declarativ" atât în opinia majorității românilor, cât și a politicienilor cu privire la faptul că sănătatea și educația sunt cruciale. Totodată, șeful statului consideră că "de siguranța și sănătatea copilului de astăzi depind sănătatea și bunăstarea adultului, precum și dezvoltarea societății de mâine". 

Comentează știrea

adevar
27 noiembrie 2015
adevar

Traficul de femei este act terorist

adevar
27 noiembrie 2015
adevar

In Romania exista trafic de femei care este act terorist . Ce faceti cu traficul de femei ?

adevar
27 noiembrie 2015
adevar

Daca Romania accepta traficul de femei inseamna ca romani sunt teroristi

adevar
27 noiembrie 2015
adevar

Cum isi permite Romania sa sechestreze straine sa le abuzeze si sa le faca copii fortat si politia romana sa spuna depuneti plangere la presedentia romana ?Nu doresc romani in republica mea daca nu rezolvati problemele cu traficul de femei

adevar
27 noiembrie 2015
adevar

Daca Romania doreste sa vinda femei sa vinde romance . Ati inteles ?Sa nu vad romani in republica mea

adevar
27 noiembrie 2015
adevar

O sa va dau republica in judecata pentru trafic de femei

adevar
27 noiembrie 2015
adevar

Romania are strainele cobai?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4962 secunde