Iohannis: Susțin prevenția ca prioritate zero a politicilor de sănătate

116
3
Iohannis: Susțin prevenția ca prioritate zero a politicilor de sănătate - klausiohanniscotroceni-1448542806.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi că susține prevenția ca prioritate zero a politicilor de sănătate, fiind de părere că educația în acest sens, încă de la cele mai fragede vârste, este calea către o societate mai prosperă. 


"Trebuie să recunoaștem faptul că tot mai mulți români conștientizează importanța prevenției, a unui stil de viață sănătos și a informării ca acces la mai multă responsabilitate față de propria sănătate. Această responsabilizare individuală trebuie însă dublată și încurajată de efortul autorităților. Personal, susțin prevenția ca prioritate zero a politicilor de sănătate și cred că educația în acest sens, încă de la cele mai fragede vârste, este calea către o societate mai prosperă. (...) Este deja larg cunoscut faptul că cele mai răspândite boli ale societății moderne pot fi evitate prin prevenție", a spus șeful statului, la dezbaterea "Educație pentru sănătate", citat de Agerpres. 


El a subliniat că există un consens "declarativ" atât în opinia majorității românilor, cât și a politicienilor cu privire la faptul că sănătatea și educația sunt cruciale. "Dar ceva lipsește, evident, până la a avea în realitate rezultate palpabile și constante în timp", a arătat Klaus Iohannis. 


Șeful statului consideră că "de siguranța și sănătatea copilului de astăzi depind sănătatea și bunăstarea adultului, precum și dezvoltarea societății de mâine". 


Comentează știrea

adevar
27 noiembrie 2015
adevar

Noi nu iti tratam poporul asa ca nui trimiteti la noi

adevar
27 noiembrie 2015
adevar

Primitivi romani inca angajeaza straini sai fure salariile ca sasi renoveze cloacele

Constanțean
7 decembrie 2015
Practic ???

Nu am auzit nimic de analize si consultații gratuite in scop PREVENTIV pentru toată populatia României.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6873 secunde