Claudiu Palaz a mulțumit alegătorilor: “Ne vom duce mandatul cu bună-credință față de fiecare vot primit”

330
Claudiu Palaz a mulțumit alegătorilor: “Ne vom duce mandatul cu bună-credință față de fiecare vot primit” - claudiu-palaz-1718029093.jpg

Articole de la același autor

Claudiu Iorga Palaz, președintele PMP Constanța și candidatul ADU la funcția de președinte al Consiliului Județean, în urma rezultatelor parțiale de la alegerile din 9 iunie, a transmis mulțumiri atât alegătorilor, cât și reprezentanților presei.


“Doresc să mulțumesc, prin această cale, tuturor constănțenilor care ne-au acordat încredere prin votul lor. Consider că ștampila pusă de ei pe numele nostru a reprezentat un vot pentru o schimbare reală și o alternativă reală, pentru soluții la probleme și pentru o relație corectă între un om de administrație și cetățean. Consider că toate voturile primite au fost voturi “pro” și apreciez fiecare alegător în parte pentru determinarea și curajul de a legitima profesionalismul.


Totodată, vreau să mulțumesc și reprezentanților presei pentru obiectivitatea arătată în această campanie și pentru că au susținut necesitatea organizării unei dezbateri. Regret faptul că nu a avut loc o dezbatere între candidații la președinția Consiliului Județean și sunt convins că rezultatul ar fi fost diferit dacă aceasta s-ar fi organizat.


Privim cu încredere în viitor și ne vom duce mandatul cu bună-credință și respect față de fiecare vot al dvs!”, a precizat Claudiu Palaz.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3547 secunde