Conferința Extraordinară a PSD Constanța va avea loc mâine, la Mangalia

2117
Social-democrații tomitani se reunesc, mâine, în cadrul Conferinței Extraordinare a PSD Constanța, eveniment care nu va avea loc, așa cum s-a preconizat până acum, în incinta Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanța, ci în… Mangalia. Informația ne-a fost confirmată, ieri, de primarul PSD al Mangaliei, Claudiu Tusac. În ceea ce privește, însă, locația propriu-zisă și ora la care va începe Conferința Extraordinară, șeful administrației publice locale mangaliote a solicitat un scurt răgaz, pentru a se informa. Ulterior, el nu a mai răspuns la telefon pentru a da aceste minime lămuriri.
La evenimentul de mâine se preconizează că vor lua parte 450 de social-democrați. Conferința este programată pentru 17 februarie dat fiind faptul că sâmbătă, 20 februarie, va avea loc Congresul Extraordinar al PSD, context în care ar putea fi decis viitorul lider al partidului. Reamintim că pesediștii constănțeni vor fi reprezentați la centru de 38 de delegați cu drept de vot.
Interesant va fi, însă, cine anume va prezida Conferința de mâine, atâta vreme cât președintele Organizației Județene a PSD Constanța, Radu Mazăre, se află încă în Brazilia. Cel mai probabil, Nicușor Constantinescu, prim-vicepreședintele organizației, va fi maestrul de ceremonii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4053 secunde