Consilierii din Medgidia au aprobat rectificarea bugetului pentru spitalul municipal

212
1
Consilierii din Medgidia au aprobat rectificarea bugetului pentru spitalul municipal - consilieriidinmedgidia-1410545382.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, consilierii locali de la Medgidia s-au reunit în cadrul unei ședințe ordinare pentru a dezbate și supune la vot două proiecte de hotărâre. În sală au fost prezenți 15 din cei 19 consilieri locali. De la întrunire au lipsit aleșii locali Nedret Bechiș, Dănuț Dumitru Cotârlă, Cireșica Un-gureanu și Georgiana Gheorghiu. Pe ordinea de zi, au fost două proiecte de hotărâre, ambele fiind votate de consilierii locali. Astfel, a fost aprobată rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pentru anul 2014. Potrivit proiectului inițiat de primarul Marian Iordache, recti-ficarea a fost necesară pentru a putea asigura drepturile salariale ale personalului. Totodată, cel de-al doilea proiect a vizat aprobarea modificării componenței Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism a municipiului Medgidia aprobată prin H.C.L. nr. 136/2012. Componența comisiei a fost schimbată din motive personale ale președintelui anterior al comisiei.




Comentează știrea

VOINICELU DAN
18 septembrie 2014
SANATATE

DOAR VORBE ,SPUSE DE OCHII LUMII, FAPTELE AU RAMAS UNDEVA DEOPARTE PUSE,PESTE TOT ESTE NUMAI DEZASTRU SI HAOS TOTAL, IN ORASUL MEDGIDIA, CETATENII NU AU LOCURI DE MUNCA SI BINEANTELES NICI CE MANCA, AUTOMAT CA SUNT SI FOARTE MULTI BOLNAVI...DAR CU CEEEEEEE??????.....SA TRAIM,/ SI SA NE TRATAM AFECTIUNILE FIZICE?????/ VORBA ACEEA: CINE ARE CU CE,....SA TRAIASCA..../.....CINE NU ARE NIMIC,.....E SORTIT SARACIEI SI MORTII./ ASTA-I REALITATEA DE FAPT SI NE RAMANE SA TRAIM CU SPERANTA ZILEI DE MAINE.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5399 secunde