Consilierii locali din Constanţa au votat pozitiv cele cinci proiecte de pe ordinea de zi

310
Consilierii locali din Constanţa au votat pozitiv cele cinci proiecte de pe ordinea de zi - sedintaclonline-1613483460.jpg

Articole de la același autor

Şedinţa extraordinară de Consiliu Local care a avut loc astăzi s-a încheiat în urmă cu câteva minute. Au fost prezenţi toţi cei 27 de consilieri locali, iar pe ordinea de zi au fost cinci proiecte. La începutul şedinţei, noul consilier local, Ateş Casimceali, a depus jurământul.
Apoi, consilierii au votat cele patru proiecte de hotărâre.
Primul proiect, modificarea anexei nr. 1 și a anexei nr. 3 din HCL nr. 383/2020 privind constituirea Comisiilor permanente de specialitate ale Consiliului Local al municipiului Constanța a trecut cu 26 de voturi pentru.
Cel de-al doilea proiect, „Creșterea eficienței energetice a imobilului Colegiul Național Mircea cel Bătrân, Constanța” și a cheltuielilor aferente a trecut tot cu 26 de voturi pentru.
Următorul proiect face referire la „Creșterea eficienței energetice a imobilului Spitalul Municipal Constanța” și a cheltuielilor aferente şi a trecut cu 27 de voturi pentru.
Ultimul proiect pe ordinea de zi, „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Decebal, Constanța” și a cheltuielilor aferente a trecut şi el cu 26 de voturi pentru.
Şedinţa s-a desfăşurat în format online, prin videoconferinţă şi chiar dacă cei 27 de consilieri au avut din când în când probleme cu conexiunea, aceasta s-a desfăşurat în ordine.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9732 secunde