Consilierii locali din Medgidia, convocaţi în şedinţă ordinară

201
Consilierii locali din Medgidia, convocaţi în şedinţă ordinară - medgidia-sedinta-1680099692.jpg

Articole de la același autor

Aleşii locali din municipiul Medgidia sunt convocaţi în şedinţă ordinară pentru joi, 30 martie, cu începere de la ora 16:30.

Pe ordinea de zi sunt 16 proiecte de hotărâre care urmează să fie analizate şi apoi votate de către aceştia.

Unul dintre proiecte vizează modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 214/24.11.2022 privind constituirea dreptului de uz și servitute, cu titlu gratuit, în favoarea comunei Mircea Vodă, județul Constanța, pentru terenurile traversate de conductele de gaze în cadrul obiectivului de investiții „Înființare și dezvoltare sistem inteligent de distribuție a gazelor naturale în comunele Mircea Vodă și Saligny, județul Constanța”.

Un alt proiect important aflat pe ordinea de zi face referire la aprobarea listei de priorități pentru repartizarea locuințelor sociale și a celor construite din fond locativ de stat din municipiul Medgidia, județul Constanța, pentru anul 2023.

Consilierii vor mai vota printre altele şi proiectul de hotărâre privind acordarea avizului Consiliului Local al municipiului Medgidia pentru prestarea de servicii funerare de către S.C. NISFAT TRADING S.R.L.

De asemenea pe ordinea de zi se mai află şi proiectul de hotărâre privind modificarea datelor de identificare și a valorii de inventar, ca urmare a efectuării măsurătorilor cadastrale, privind imobilul „Strada Silozului” aflat în domeniul public al Municipiului Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5176 secunde