În ședința de marți,

Consiliul Local Constanța dezbate proiectul privind actualizarea planului urbanistic de detaliu al unui teren concesionat către Fin.Co.Ge.Ro.

2656
Consiliul Local Municipal Constanța (CLM) se reunește marți, 5 octombrie, într-o ședință ordinară, eveniment a cărui ordine de zi include 29 de proiecte de hotărâre. Pe lângă o serie de proiecte ce vizează aprobarea mai multor planuri de urbanism zonal, aleșii locali constănțeni vor dezbate și un proiect legat de rectificarea bugetului local municipal pe 2010.
Conform convocatorului ședinței, CLM Constanța va discuta și un proiect referitor la "organizarea manifestărilor specifice sărbătorilor de iarnă, precum și a activităților caracteristice acestei perioade", inițiativă care presupune, mai exact, alocarea unei sume de bani din bugetul local pentru aceste evenimente. Potrivit explicațiilor viceprimarului Decebal Făgădău, "suma alocată, anul acesta, acestor acțiuni va fi mai mică față de anii precedenți, la fel cum și perioada în care ele vor fi derulate va fi redusă".
Proiectul privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local Municipal Constanța în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase revine pe ordinea de zi după ce el a fost retras în ședința din 6 septembrie.
Consilierii locali constănțeni vor dezbate, tot în ședința de marți, și un proiect legat de actualizarea planului urbanistic de detaliu al unui teren concesionat către Fin.Co.Ge.Ro. Proiectul prevede "aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu - Actualizare HCLM 198/2000 privind modificarea HCLM 446/1999 pentru aprobare PUD - «Constanța, Zona Faleză - Str. Mihai Eminescu» - proiect al programului de dezvoltare edilitar urbană a municipiului Constanța, teren în suprafață de 43.022 mp, aparținând domeniului privat al municipiului Constanța, investiție realizată de Consiliul Local Constanța și Fin.Co.Ge.Ro S.P.A. Catania - Italia". Actualizarea PUD-ului va fi, susține viceprimarul, conform noii configurații topometrice a terenului, dar respectând indicatorii urbanistici ai hotărârii de CLM din 1999.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.37 secunde