Consiliul Local Constanța premiază elevii merituoși și profesorii lor

474
Consiliul Local Constanța premiază elevii merituoși  și profesorii lor - consiliullocal-1540829217.jpg

Articole de la același autor

Elevii cu rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare, dar și profesorii lor vor fi premiați cu bani de către Primăria Constanța. Consiliul Local va vota, în ședința de miercuri, 31 octombrie, o Hotărâre privind acordarea de recompense financiare elevilor premiați la olimpiadele sau concursurile școlare internaționale și profesorilor îndrumători.

Recompensele financiare sunt în valoare de 2.000 de lei net, pentru fiecare elev și fiecare cadru didactic. Astfel, pe lista elevilor premiați se află Gabriel Darius Mardaru, de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", care a obținut medalie de argint la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori, și Robert Gabriel Pășcălău, tot de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", care a obținut medalie de bronz la Olimpiada Internațională de astronomie și medalie de argint la Olimpiada Internațională de astronomie și astrofizică.

Pe lângă aceștia, vor fi premiați șapte profesori îndrumători, toți de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân". Este vorba despre prof. Monica Dumitru, prof. Elidia Carmen Zaharia, prof. Adrian Nicolescu, prof. Mihaela Deacu, prof. Adina Dogărescu, prof. Marius Pășcălău și prof. Liliana Pășcălău.

Pentru profesorul sau profesorii care au pregătit elevii premiați se acordă o singură recompensă financiară în cuantum de 2.000 de lei. Sumele necesare acordării recompenselor financiare se alocă din bugetul local aprobat pe anul 2018. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.796 secunde