Consiliul Local Mangalia a aprobat proiectul de modernizare a unor străzi, cu bani europeni, prin PNRR

222
Consiliul Local Mangalia a aprobat proiectul de modernizare a unor străzi, cu bani europeni, prin PNRR - mangalia-strazi-1693755545.jpg

Articole de la același autor

În ultima şedinţă a Consiliului Local Mangalia s-a aprobat un proiect de modernizare a unor străzi, cu bani europeni, prin PNRR.

„Lucrările vor începe imediat după semnarea contractului, documentația tehnică fiind deja finalizată. Vor fi reabilitate străzile Walter Mărăcineanu, Crinului, Maior Giurescu, M.I. Dobrogeanu, General Boerescu, 1 Mai, Gării și Ion Mecu. Din păcate, unii consilieri locali refuză să voteze proiectele orașului pentru a avea motive să critice primarul, anul viitor, înainte de alegeri. Sunt aceiași iresponsabili care, în goana după voturi, aruncă tot felul de dezinformări în mediul on-line, crezând că pot păcăli oamenii de bună-credință, cu manipulări ieftine. În astfel de situații se vede cât este de important să existe, în Consiliul Local, o majoritate care să aprobe proiectele de dezvoltare și modernizare a orașului nostru. De aceea, mulțumesc încă o dată locuitorilor Mangaliei, care au înțeles să voteze, la alegerile din 2020, o echipă de consilieri PNL alături de care am reușit, în calitate de primar, să implementăm multe proiecte benefice pentru întreaga noastră comunitate”, a informat Cristian Radu, edilul municipiului Mangalia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9929 secunde