Consiliul Local Mangalia dezbate reabilitarea Casei de Cultură din localitate

372
Consiliul Local Mangalia dezbate reabilitarea Casei de Cultură din localitate - mangaliacasadecultura-1634579214.jpg
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat consilierii locali la o şedinţă ordinară, vineri, 22 octombrie, ora 12:00, care va avea loc prin mijloace electronice. Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre cu caracter administrativ, dar și social.

Unul dintre acestea se referă la aprobarea documentației tehnico-economice pentru reabilitarea Casei de Cultură din Mangalia, prin fonduri de la CNI și predarea amplasamentului pentru lucrările aferente. Totodată, va fi supus votului consilierilor locali acordarea unor ajutoare financiare pentru preșcolarii și elevii din zonele Barieră, Herghelie, IAS Fruviileg și Zootehnie. Un alt proiect de hotărâre dezbătut în aceeași ședință vizează programul de sprijinire a persoanelor aflate în situații dificile din punct de vedere economic și social.

De asemenea, vor mai fi dezbătute proiectele de hotărâre legate de amenajarea unei parcări în zona centrală a orașului, amenajarea unei noi străzi, în cartierul Dobrogea II, dar și înființarea unui nou cimitir, în Mangalia.

Cu aceeași ocazie, va fi supus adoptării proiectul privind modificările aduse Regulamentului activităților comerciale și cel al serviciilor de piață din oraș, precum și cel referitor la desemnarea consilierilor locali în comisiile de administrație și comisiile pentru evaluarea și asigurarea calității la unitățile de învățământ, în anul școlar 2021-2022.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5729 secunde