Primăria Mangalia, alături de cetăţenii care sunt racordaţi la sistemul centralizat de termoficare

512
Primăria Mangalia, alături de cetăţenii care sunt racordaţi la sistemul centralizat de termoficare - mangaliagaze-1633972446.jpg
Preţul gigacaloriei a crescut extrem de mult şi acest lucru se resimte şi în municipiul Mangalia.

Primarul muncipiului Mangalia, Cristian Radu, i-a avertizat pe locuitorii oraşului că Primăria Mangalia va face eforturi mari pentru a nu transfera în factura consumatorului întreaga majorare a costurilor în ceea ce priveşte încălzirea.

Cristian Radu a mai spus că în această iarnă se va majora subvenţia la încălzire, însă va face totul pentru ca cei racordaţi la sistemul centralizat de termoficare să suporte mai uşor costurile care şi aşa sunt destul de ridicate.

„Stimați cetățeni, după cum știm cu toții, prețul gazului a crescut enorm, în prag de iarna, iar marii furnizori avertizează că ar putea exista probleme cu încălzirea, din cauza stocurilor reduse, la nivel național. Chiar dacă se anunță o perioadă extrem de dificilă, pentru întreaga țară, vă asigur că în municipiul Mangalia vom găsi soluția optimă pentru furnizarea agentului termic, în apartamentele dumneavoastră. Totodată, Primăria Mangalia face eforturi pentru a nu transfera în factura consumatorului întreaga majorare a costurilor cu încălzirea. Deși vom reduce aproape de zero bugetul pentru investiții (străzi, trotuare, locuri de joacă), în această iarnă vom majora subvenția la încălzire, din bugetul local, astfel încât cei racordați la sistemul centralizat să suporte mai ușor creșterea prețurilor la termoficare. Vă voi ţine la curent pe această temă”, a declarat primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4624 secunde