Dinu Gheorghe, candidatul PP-DD la Primăria Constanța:

"Constanța merită mai mult decât droguri și prostituate"

2729
11

Articole de la același autor

Continuă seria întâlnirilor dintre Dinu Gheorghe, candidatul Partidului Poporului Dan Diaconescu la Primăria Constanța, și cetățenii orașului nostru. Oamenii își spun păsurile, așteptând de la candidatul PP-DD soluții de rezolvare.

Avocatul Dinu Gheorghe, can-didat pentru demnitatea de primar al orașului Constanța din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu, s-a deplasat, sâmbătă, în zonele inundate din orașul Constanța, iar cetățenii i s-au plâns că, la fiecare ploaie torențială, sistemul de canalizare cedează și casele lor sunt inundate.
Dinu Gheorghe a constatat, în urma discuțiilor purtate cu specialiști în infrastructură, că administrația Mazăre nu a înlocuit niciodată infrastructura, ci a cârpit-o pe ici pe colo, astfel că se impune cu necesitate ca strategie pe termen scurt, mediu și lung schimbarea infrastructurii orașului.
"Această administrație nu a înțeles că orice construcție nou construită cere redimensionarea infrastructurii și când te gândești că administrația Mazăre vrea să construiască în peninsulă zeci de blocuri... Nu numai că va distruge frumusețea și istoria orașului Constanța, dar va aduce inundații și mizerie. Reprezentanții administrației locale, unii fără viziune, nu au știut decât să aibă o strategie de pe o zi pe alta care, așa cum vedeți, ne-a adus în situația de azi, când nici întreținerea nu o mai putem plăti, când avem doar mizerie, șomaj, câini, prostituție, promiscuitate și droguri. Mai mult, starea de spirit a constănțenilor este frica față de această administrație și față de instituțiile statului, de parcă aceste instituții nu ar fi în slujba noastră și plătite din banii noștri. De 22 ani avem parte doar de abuz, incompetență, manipulare și minciună. Constănțeni, spuneți stop! E timpul să schimbăm viitorul nostru și al copiilor noștri", a declarat Dinu Gheorghe.

Însoțit de echipa sa de consilieri, Dinu Gheorghe s-a deplasat și în zona Casei de Cultură și Piața Griviței, unde constănțenii s-au plâns că nu le ajung banii din pensiile foarte mici și din ajutoarele de șomaj și că nu știu ce să mai facă. Candidatul PP-DD i-a asigurat pe aceștia că va continua politica de asigurare socială acordată la nivelul Primăriei Constanța, dar că, prin renegocierea contractelor încheiate între Primăria Constanța și "băieții deștepți", va micșora prețurile la serviciile oferite de acești "băieți deștepți".

În cartierul Km 4-5, câteva zeci de pensionari au invocat costul întreținerii la bloc, costuri care le-au depășit pensia. Dinu Gheorghe i-a asigurat pe aceștia că, din primele zile în care va veni în Primăria Constanța, va cauta să elimine până la 20% din taxele locale.
Ieri, caravana PP-DD a poposit și în zona Târgului de pe bulevardul Aurel Vlaicu, unde Dinu Gheorghe a fost întâmpinat de cetățenii și negustorii curioși. Acesta a împărțit tuturor flyere cu autograf și a ascultat problemele oamenilor care, în final, i-au urat "Mult noroc!" în cursa electorală.
"Vă așteptăm să veniți la noi, să fiți primarul nostru. Atunci când am avut probleme, Mazăre ne-a întors spatele. Nu mai merită să-l votăm", au spus negustorii, care au invocat și numărul mic al locurilor de muncă.
"Secretul reușitei este să mergem la vot. Succesul este reciproc. Eu promit doar seriozitate și competență", a spus Dinu Gheorghe.



Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Dina georgeta
21 mai 2012
Ca tine

... Sau poponari.

bulibasa
21 mai 2012
demagogul

Da! Constanta merita mai mult.Merita un primar fanfaron asemenea lui DD. Avocatul,ca toti cei din breasla se pricepe la orice. Pana una alta se plimba electoral daruind cu marinimie promisiuni.Dinu este specialist in coruptie.Sa le spuna constantenilor cum a devenit proprietarul vilei tiganesti de pe Hasdeu si cat a castigat cand a vandut-o.

M.C.
21 mai 2012
Ptr. toti locuitorii orasului Constanta si ai judetului Constanta

Din intimplare nu sunt citusi de putin strain de problemele R.A.J.A. si dau intru totul dreptate acelor constanteni care, in ultima perioada au aratat in acest forum, cu date concrete, CA PRETUL TOTAL AL APEI CARE VINE PE FACTURA POATE FI MICSORAT SI TREBUIE MICSORAT LA UN SFERT din cit l-au facut cei doi satrapi ai Constantei, Constantinescu si Mazare. Acestia doi detin controlul principalului element vital, apa si, deoarece i-au marit pretul intr-o maniera nebuna, au exercitat un act bestial de teroare impotriva tuturor locuitorilor Constantei, actiunea lor putind fi, pe buna dreptate, considerata GENOCID. Ca om care a indeplinit o anumita activitate in PSD afirm ca este cu neputinta sa lucrezi cu Mazare si Constantinescu; ei sunt pe punctul de a distruge PSD Constanta. Pierderea alegerilor de catre cei doi satrapi va aduce oameni competenti la functiile de conducere a R.A.J.A., iar actualii mari crocodili (gen Dorina Ilea) vor fi nevoiti sa se duca sa se scalde in alte ape, eventual la Poarta Alba.

cititor
21 mai 2012
politica

nu tin cu nimeni, nici nu stiu cu cine o sa votez, insa vad ca se arunca cu noroi in toti contracandidatii lui mazare. de nea pastaie ne-am convins ce il duce mintea, hai sa mai vedem si pe altii, iar dinu chiar este un om serios, nu o hahalera care sa stea noaptea prin cluburi cu gagici si droguri si bautura in cap. constanteni voi chiar vreti asa ceva? chiar sunteti sado-maso?

lector
21 mai 2012
candidat?

Este penibil ca un avocat,profesor,etc.sa fie candidatul partidului PDD condus de ignoranti,naivi,pacalici!

titi
21 mai 2012
primaria cta

pana la urma o sa vede-ti ca gigi chiru va iesi primar si astfel mazare va zbura din scaunul de la primarie... vota-ti gigi chiru!

ptr pp-dd-isti
21 mai 2012
pp-dd

daca chiar vroiati sa faceti ceva aduceati oameni de valoare sa candideze nu oameni compromisi si unsi cu toate alifiile. in oras lumea stie cine este acest dinu. asa ca pp-dd-istilor degeaba incercati sa il scoateti curat ca nu o sa reusiti nici cu ariel. votez ptr constanta votez actualul primar

alex
21 mai 2012
mazare primar

deschideti ochii constantenilor si uitati va ca mazare e singurul care a facut ceva.

un cetatean
21 mai 2012
informatie

Daca cineva cunoaste o adresa de email a domnului Dinu Gheorghe, rog sa mi-o dea deoarece doresc sa-i transmit unele probleme esentiale.

constantean
21 mai 2012
Da, a furat tot orasul...

Spala-ti botul inainte sa-l pupi-n fund pe mascarici, din nou...

Răspuns la: mazare primar
Adăugat de : alex, 21 mai 2012
deschideti ochii constantenilor si uitati va ca mazare e singurul care a facut ceva.
11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9999 secunde