Constănțenii își pot ridica pachetele cu alimente de la Uniunea Europeană

577
2

Articole de la același autor

Începând de ieri, la Constanța au început să fie distribuite pachetele cu alimente de la Uniunea Europeană. De acest ajutor beneficiază șomerii, pensionarii cu venituri până în 400 de lei, persoanele cu handicap și alte categorii sociale defavorizate.

Fiecare pachet conține 16 kilograme de făină, opt de mălai, cinci litri de ulei, două kilograme de zahăr, un pachet de paste, o cutie cu roșii în suc propriu și o cutie cu zacuscă. Pachetul ar fi trebuit să mai conțină o cutie cu miere și una cu carne de porc, dar aceste două produse vor fi distribuite pe viitor, deoarece nu au fost încă livrate.

Șomerii și cei care trăiesc din ajutorul social își pot ridica pachetele de la centrul situat pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 152, iar persoanele cu handicap sunt așteptate să-și ridice alimentele de la clubul pentru persoane cu handicap din zona Tomis 3.

Pentru pensionari, au fost amenajate două centre de distribuție. Astfel, cei al căror nume de familie este cuprins între A și K vor ridica pachetele de la centrul situat pe strada Mircea cel Bătrân, nr.152, iar cei al căror nume este cuprins între literele L și Z vor merge la centrul de pe strada Duiliu Zamfirescu, nr. 4.

Ajutoarele alimentare vor fi distribuite la Constanța până la data de 13 noiembrie, de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. 

Comentează știrea

ION
29 octombrie 2013
INTREBARE

DE CE NU BENEFICIAZA DE AJUTOARE EUROPENE SI PERSOANELE FARA NICI UN VENIT?

constanteanu
5 noiembrie 2013
proteste

dimanche 10 novembre 2013. 15:00 (UTC+02). Constanta - Parc Primarie - zona Harta Cu toții în stradă! Continuăm marșurile prin cartierele Constanței. De data asta vom "ataca" zona str. Mircea - Stadion -Bd. Mamaia și vom reveni în Parcul Arheologic.Ieșiți cu noi pentru a trage semnale de alarmă.Viitoarele exploatări ale gazului de șist din Dobrogea ne pot aduce în situații ireparabile. Vreți să ne spălăm cu apă la pet? Vreți să ni se infesteze pământurile cu peste 500 de substanțe toxice? Noi NU. Vino și tu cu noi în stradă ca să afli adevărul

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4337 secunde