Constantin Chirilă și-a pus PDL-ul în cap. A votat pentru suspendarea lui Băsescu

1222
9
Constantin Chirilă și-a pus PDL-ul în cap. A votat pentru suspendarea lui Băsescu - pdlconstantinchirila1956-1340735463.jpg

Articole de la același autor

Opt deputați PDL au votat în favoarea proiectului de lege privind modificarea Legii referendumului, prin care șeful statului poate fi demis cu jumătate plus unu din numărul voturilor valabil exprimate. Potrivit votului electronic de pe site-ul Camerei Deputaților, printre aceștia se află și deputatul constănțean Constantin Chirilă.


Contactat telefonic pentru a argumenta care a fost motivul acestui vot, Constantin Chirilă a spus că nu a votat "pentru", fiind vorba despre o eroare tehnică de vot.
"A fost o eroare tehnică. Am mai avut astfel de probleme la vot, nu este prima dată când mi se întâmplă. Am avut o problemă cu cartela. Se poate verifica, am făcut șapte teste cu acea cartelă. Votul meu nu a fost Da, ci NU. Îmi asum această eroare, la fel cum mi-aș fi asumat și dacă votam intenționat această lege, pentru că așa este bărbătește. Nu este nevoie ca după 20 de ani în partid să fac astfel de gesturi. Și chiar dacă aș fi votat "pentru", votul meu nu era decisiv, proiectul tot ar fi trecut. Au fost 187 de voturi iar cei de la USL aveau nevoie doar de 163", a declarat Constantin Chirilă pentru "Cuget Liber". 


El a mai precizat că nu susține modificarea legii referendumului și va semna pentru contestația pe care partidul o va face la Curtea Constituțională Română împotriva acestui proiect de lege.
Reamintim că deputații au adoptat, ieri, cu 187 voturi pentru, 56 împotrivă și cinci abțineri, proiectul de lege privind modificarea legii referendumului.
Potrivit modificărilor operate în lege, demiterea președintelui este aprobată dacă în urma desfășurării referendumului propunerea a întrunit "majoritatea voturilor valabil exprimate". În forma actuală, legea prevede că demiterea șefului statului în urma referendumului este aprobată dacă propunerea a întrunit majoritatea voturilor cetățenilor înscriși în listele electorale.
Liderul deputaților PDL, Mircea Toader, a declarat în cadrul dezbaterilor că această modificare a legii are un singur scop, și anume, suspendarea președintelui României. 


"Încercăm să găsim justificare de ce nu ați făcut aceeași modificare și pentru primari și pentru președinții de consiliu județean, pentru ca legea să fie unitară. Ați modificat-o cu un singur obiectiv, să-l demiteți pe președintele României. În aceste condiții, propunerea dumneavoastră are un singur subiect: vreți neapărat să începeți o nouă procedură de suspendare a președintelui României, Traian Băsescu", a spus Toader.

Comentează știrea

Cey
27 iunie 2012
Vrajeala maxima marca Stvrosit

Dați-o afara pe Stavrositu si asa se va face liniște in partid si nu va mai exista atata dezbinare

bey
27 iunie 2012
citeste cu atentie

ce treaba are stavrositu aici, chirila recunoaste ca a votat ca prostul ca nu stie sa foloseasca cartela aia

Hanibal
27 iunie 2012
Cartela bat-o vina

Sa ai probleme cu cartela si sa nu iei masuri ca sa nu se mai repete astfel de incidente"tehnice" este ,pe langa cinismul declaratiei dlui Chirila,ceva,ca sa ma exprim asa,impardonabil.Nici nu-i pasa ca uneori,un singur vot poate da castig adversarului politic.Lasam deoparte faptul ca nu s-a evidentiat cu nimic pana acum.Si mai pretinde sa fie si presedinte de organizatie.Aceeasi atitudine o are si in org.judeteana.Nimeni nu l-a auzit criticand,sau cerand masuri ferme de indreptate.Datorita unuia ce el,profita oportunistii si impostorii.Chiru are gasca si carciuma lui,Constantin si altii ca el la fel.Nimeni si nimic nu va schimba situatia din PDL-Constanta atata timp cat membrii de partid se lasa cumparati,mituiti si manipulati de sefii gastilor din organizatie.

tudor
27 iunie 2012
cartela

toti inaptii au devenit senatori. uitati-va bine la mutra lui. asa trebuie sa arate un senator? daca-l intilnesti pe strada ,crezi ca abia a lasat "sapa" si a iesit dupa o sticla de rachiu.

sava
27 iunie 2012
Tradatorule

Nu ma mira ca acest domn a votat....Atata timp cat a facut echipa cu Chiru va dati seama ca altceva nu este in stare.Se da lovit ,ca a fost o eroare tehnica si ca i s-a mai intamplat.practic ne spune ca nu este prima tradare si nici nu ma mira.Plecati tradatorilor.

bisisica
27 iunie 2012
SI CHIAR SE POATE GRESII

MAI ALES CA A SI IESIT IN FATA SI SI-A ASUMAT GRESALA.

sergiu
27 iunie 2012
Demisia

Ma intreb daca din greseala domnul Chirila ar putea sa-si dea demisia din PDL si tot din greseala s-ar putea inscrie in PNL.Oricum n-ar fi nici o pierdere.

adevar graieste
27 iunie 2012
eu pe chiru il votez

la Primaria Constantemilor cand se tin alegeri? eu votez chiru e cel mai bun ,nu drogatul care culmea se culca cu femei in mozambic si madagascar,huo mazariche sa iti fie rusine ca pleci singur ,eu il votez pe chiru

iuda
27 iunie 2012
pe rug cu tradatorii

oare atat de batut in cap este sa faca o astfel de greseala?eu nu cred ca a fost o greseala, acest guru al pdl-ului cred ca bea urina altui partid,am impresia ca se pregateste de plecare la alt partid.de ce pana acum nu a gresit la vot?un bandit nemernic, sta ascuns ca un harciog si iese doar cand este un scandal sa ne spuna cat este el de frumos si de destept.bai jegosule i-ai si pe chiru si constantin si aruncati-va in dunare.oameni imputiti ce sunteti.urmariti doar interesele voastre si va folositi de membrii de partid,ii cumparati ca pe cartofi.rusine sa va fie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5782 secunde