Corneliu Vadim Tudor contestă excluderea din PRM

119
1
Corneliu Vadim Tudor contestă excluderea din PRM - corneliuvadimtudor-1378219868.jpg

Articole de la același autor

Corneliu Vadim Tudor s-a prezentat, ieri, în fața judecătorilor, europarlamentarul venind la Tribunalul București pentru un nou termen în procesul în care contestă noul partid România Mare.

Pe 6 august instanța a amânat dezbaterile pentru 3 septembrie, motivul fiind că PRM, reprezentat de prim-vicepreședintele Ioan Bâldea, nu a avut avocat.

"Există un singur PRM, cel creat de mine, nu de niște impostori care au venit cu acte și ștampile false, voturi multiple și indivizi luați de pe stradă. Eu i-am făcut pe ăștia senatori, deputați, primari și viceprimari și când nu am mai avut ce să le ofer au făcut complot să mă schimbe pe mine", declara Vadim Tudor, la acel termen.

Pe 29 iulie, Congresul extraordinar al PRM, convocat la Alba Iulia, la care au participat în jur de 700 de delegați, a decis excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor și alegerea lui Gheorghe Funar în funcția de președinte.

Vadim Tudor a calificat acest congres ca fiind ilegal, bazat pe acte false, și a susținut că nu poate fi exclus din partid pentru că PRM e brand înscris la OSIM pe numele său. 

Comentează știrea

Miruna
26 septembrie 2013
Stupoare

Cum este posibil ca membrul fondator, Corneliu Vadim Tudor sa fie exclus din partid? Alexandra Radu relata ca in Iulie, 2013, peste 1.000 de membrii ar fi acordat votul de incredere lui Vadim Tudor, si peste nici macar o luna acesta sa fie exclus in congresul de la Alba Iulia.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0609 secunde