Vadim Tudor - exclus din PRM; Gheorghe Funar, ales noul președinte al partidului

182
Vadim Tudor - exclus din PRM; Gheorghe Funar, ales noul președinte al partidului - corneliuvadimtudor-1374935309.jpg
Congresul Extraordinar al Partidului România Mare (PRM) desfășurat, astăzi, la Alba Iulia, la care au participat în jur de 700 de delegați, a decis excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor și alegerea lui Gheorghe Funar în funcția de președinte, transmite Agerpres.ro.

Delegații prezenți la Alba Iulia au hotărât, prin vot deschis, cu patru voturi contra și trei abțineri, excluderea lui Corneliu Vadim Tudor din PRM.

Pentru funcția de președinte al PRM au candidat trei persoane - Gheorghe Funar, Corneliu Ciontu și Ștefan Valentin Varga, care s-a autopropus. Gheorghe Funar a obținut 530 de voturi, Corneliu Ciontu 113 voturi, iar Varga, 17 voturi.

Sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia se desfășoară Congresul Extraordinar al Partidului România Mare. Delegații desemnați de filialele județene ale partidului aleg organele de conducere colectivă ale PRM: Consiliul Național, Comitetul Director și Biroul Permanent. În cadrul evenimentului vor fi aleși, totodată, prim - vicepreședintele și secretarul general al partidului.

Corneliu Vadim Tudor a calificat vineri drept ilegală convocarea Congresului PRM care se desfășoară la Alba Iulia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5881 secunde