Corneliu Vadim Tudor este urmărit penal

118
Corneliu Vadim Tudor este urmărit penal - corneliuvadimtudor494679l-1385723120.jpg

Articole recomandate

Corneliu Vadim Tudor este urmărit penal. Procurorii de la Parchetul General i-au adus la cunoștință acuzațiile într-un nou dosar. Vadim este cercetat pentru fals intelectual.


Ancheta are legătură cu modul în care a fost numit europarlamentar Dan Zamfirescu, cel care i-a luat locul lui Gigi Becali în Parlamentul European, după ce acesta a fost încarcerat. Plângerea a fost făcută chiar de un membru PRM.


"Sunt învinuit de ceea ce n-am făcut și nu pot face nici în 2000 de ani de acum încolo și nici ei nu pot demonstra. Deci este doamna aproape septuagenară Angela Bălan supărată că nu i-am dat ei postul lui Gigi Becali. Se bat toți, se încaieră ca niște câini în fața măcelăriei pe un os de ros. Deci mă dă în judecată Angela Bălan cum că eu aș fi anunțat Autoritatea Electorala Permanenta că ea nu mai era membră a partidului și ea era. Și ea nu era, ea devenise vice pe UNPR, era traseistă și cand am aflat asta și ea, conform oricărui partid, ea a fost data afară", a spus Vadim Tudor, citat de realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3658 secunde