Concurs Corneliu Vadim Tudor vrea să facă ordine la Constanța după 7 iunie

271
Corneliu Vadim Tudor vrea să facă ordine la Constanța după 7 iunie - 8a6a6209090b90fbc29026916155dec2.jpg

Articole de la același autor

Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost prezent ieri la Constanța pentru a lansa, și aici, candidații peremiști la alegerile europarlamentare.
După o întâlnire cu electoratul în Piața Griviței și o depunere de coroane la Statuia lui Eminescu pe Faleza Cazinou, alaiul peremist, format din liderul Vadim alături de Gigi Becali, Ciprian Tănăsescu, Codrin Ștefănescu și alți eurocandidați, s-a deplasat spre stațiunea Mamaia. Aici, în sala de conferințe a unui hotel, peremiștii au fost așteptați atât de partizani ai formațiunii, cât și de membri ai PNG și ai PPPS (Partidul Popular și al Protecției Sociale).
De la bun început, liderul peremiștilor a făcut o scurtă caracterizare a organizației constănțene. "Sunteți admirabil dezorganizați!", i-a întâmpinat el pe membrii PRM Constanța, preluând o afirmație a șefului misiunii franceze în România, din 1916. El s-a plâns de lipsa de organizare a filialei constănțene și a invocat "pasiunile tumultoase" și "orgoliile prea mari" care au tulburat apele în PRM, la malul mării. El i-a asigurat pe cei prezenți la conferință că, imediat după data de 7 iunie, va lua "toate filialele la mână" și va clarifica lucrurile și la Constanța.
Prin discursul său, Corneliu Vadim Tudor s-a arătat foarte încrezător în șansele PRM de a obține trei locuri în Parlamentul European. "Noi știm deja scorul: PRM are 20%", a explicat el. În plus, el a mai precizat că, astăzi, PRM va organiza un miting în capitală pentru a atrage atenția asupra posibilelor fraude electorale de la scrutinul de duminică.
Mai mult, cu această ocazie, el și-a anunțat candidatura la prezidențiale, propunând chiar o formulă de conducere alături de Gigi Becali, pe post de prim-ministru.
În timp ce Corneliu Vadim Tudor s-a dezlănțuit într-un speech nesfârșit, Gigi Becali a fost mult mai liniștit, devenind chiar melancolic. El și-a amintit cu nostalgie de vremurile când colinda aceste locuri vara. "Când intru în Constanța, la intersecția de la Palazu Mare, deja parcă încep să evadez în trecut", a rememorat el. Totodată, el a ținut să vorbească despre "puternica influență" pe care a avut-o "județul Dobrogea" (sic!) în istoria românilor, de-a lungul timpului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6602 secunde