Concurs Peste 100 de apartamente din Eforie vor fi reabilitate termic, anul acesta, cu bani de la guvern

216

Articole recomandate

120 de apartamente din Eforie vor fi reabilitate termic în cursul acestui an. Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presă al Primăriei Eforie, vor fi reabilitate termic 40 de locuințe în Eforie Sud și 80 în Eforie Nord.
După cum se menționează în respectivul comunicat, administrația locală a primit luna trecută fonduri guvernamentale în valoare de 850.000 de lei, bani suficienți pentru demararea primei etape a lucrărilor.
De precizat faptul că prioritizarea pentru includerea în Programul local de reabilitare termică se realizează în funcție de vechimea construcției, gradul de uzură avansat al instalațiilor și fațadelor precum și posibilitatea grupării acestora pe proiecte tip în vederea reducerii costurilor de proiectare și audit energetic.
Finanțarea pentru Programul național multianual privind creșterea performanțelor energetice la blocurile de locuințe se realizează astfel: Ministerul Dezvoltării Regionale și Locuinței - 50%; Primăria orașului Eforie, în calitate de coordonator local - 30%; asociațiile de proprietari-20%.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5717 secunde