Deputatul Gheorghe Dragomir:

"Creșterea economică cu care se laudă PSD nu se resimte în rândul populației"

145
3

Articole de la același autor

Copreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, susține că, după trei ani de guvernare social-democrată, Guvernul Ponta nu reușește să transfere creșterea economică înregistrată pe hârtie în bunăstare în rândul populației. "Nivelul de trai scade! Veniturile medii lunare ale familiilor sunt mai mici în termeni reali decât în primul trimestru al anului 2012. Prețurile au crescut în perioada mai 2012 - mai 2015, potrivit Institutului Național de Statistică, cu 7,55 %. Restrângerea semnificativă a cheltuielilor, raportate la venituri, arată că oamenii nu o duc mai bine, ci se confruntă cu o perioadă dificilă. Creșterea economică cu care se laudă PSD și Victor Ponta nu se resimte în nivelul de trai al populației, acesta fiind principalul indicator care măsoară eficiența unei guvernări", consideră parlamentarul PNL de Constanța, Gheorghe Dragomir.

În acest context, el este de părere că Victor Ponta folosește doar datele care îi convin pentru a induce în eroare populația. Drept urmare, Dragomir afirmă că demisia lui Victor Ponta din funcția de prim-ministru rămâne o necesitate.

"Partidul Național Liberal a demarat o campanie de strângere de semnături în cadrul căreia românii îi pot cere personal demisia lui Ponta. Am pornit această campanie pentru că Victor Ponta este un premier urmărit penal, iar menținerea lui în funcție este o vulnerabilitate pentru România", a mai spus deputatul Gheorghe Dragomir. 

Comentează știrea

Marian
9 iulie 2015
Gheorghe Dragomir

Stie toata Constanta ca lucrezi cu PSD-ul si acum vii si zici demisia Ponta, hai mai lasa-ne

Radu
9 iulie 2015
Dragomir

Da de iubitul tau Puiu Hasotti nu spui nimic? Cand se muta si el la PNL?

rex
9 iulie 2015
Lichelism!

Cu toate ca statisticile oficiale spun ca exista cresrere economica, este adevarat ca se vede mai putin in randul maselor, dar acestea vor disparea si din statistici si din vocabularul vostru daca prin absurd haita nesatula basisto-iohanista va ajunge sa dispuna de banii nostrii!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.378 secunde