Crin Antonescu consideră că PNL s-a comportat ireproșabil în USL

463
33
Crin Antonescu consideră că PNL s-a comportat ireproșabil în USL - crinantonescuconsideracapnl2-1394369212.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Constanța, cu ocazia ședinței Delegației Permanente a filialei liberalilor, că a venit să discute chestiuni organizatorice în perspectiva campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. 


"Acum, PNL este într-o perioadă de reașe-zare a tacticilor și strategiile pentru perioada următoare și, în acest context, obiectivul numărul 1 este organizarea alegerilor europarlamentare", a spus Antonescu. 


Întrebat dacă ruperea USL și ieșirea de la guvernare a PNL pot marca o percepție negativă în rândul electoratului, Crin Antonescu a răspuns că, personal, nu are niciun regret. 


"Consider că am făcut lucrul corect. Nu am niciun regret. PNL s-a comportat ireproșabil în această alianță, în USL, și am făcut un lucru corect pentru societatea românească. Nu am realizat o cercetare sociologică să vedem cum percepe electoratul ieșirea noastră de la guvernare și ruperea alianței, dar sunt optimist", a afirmat liderul liberalilor. El a adăugat că partidul nu are probleme speciale de a se adapta la a face opoziție. 


Comentează știrea

33 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Bașpunar
9 martie 2014
Ciuma roșie - minciună, manipulare și dezinformare.

De ce a mințit și minte cu nerușinare Victor Ponta - "dottore" PSD și ciuma roșie (PSD-UNPR-PC? Specializați in minciună, manipulare și dezinformare ciuma roșie (PSD-UNPR-PC) nu se dezminte! Victor Ponta nu l-a acceptat pe Klaus Iohannis ca vicepremier propus de P.N.L. și d-l Crin Antonescu. Nici noi nu am înțeles de ce! De ce nu l-a acceptat???!!! Simplu, ca sa rupă USL și să candideze la alegerile prezidențiale, ori el ori Geoană, chiriașul etern al R.A.P.S.P. (fară plata chiriei)! Incă din timpul existenței USL propunerea, "attack dog" (câine de atac), unui candidat PSD la alegerile prezidențiale a fost repetată obsesiv de diverși baroni și baroanese mai mari sau mai mici afiliați sau făcând parte din ciuma roșie (PSD-UNPR-PC). Să nu fim ipocriți, gata cu minciuna ca ne-am săturat.Trebuie să înceteze minciuna, dezinformarea și manipularea tov. Victor Ponta - "dottore" PSD și a ciumei roșii (PSD-UNPR-PC)! Să vă fie rușine!

Ioana Popescu
10 martie 2014
Bravo Crin

Prin demisia din functia de presedinte al Senatului, Crin Antonescu s-a aratat din nou superior tuturor. Prin tot ce a facut a dat dovada de demnitate, curaj si loialitate fata de toti votantii USL. Bravo Crin!

Mihai
10 martie 2014
Crin Presedinte!!

Crin Antonescu a demonstrat prin demisia din functia de presedinte al Senatului ca este un om demn, curajos si loial fata de electoratul USL care si-a dorit eliminarea regimului Basescu, si nu punerea in functii a lui Oprea sau Hunor! Prin Crin Antonescu, avem sansa in 2015 de a trimite la Cotroceni un om pregatit sa reprezinte o institutie, un popor intreg si nu interesele unur partide sau grupuri de interese meschine!

marius dima
10 martie 2014
bravo crin!

bravo crin, bine ca te-ai indepardat de comunisti esti un om integru!!

Alex
10 martie 2014
Respect Crin Antonescu

Crin Antonescu a dat dovada de demnitate in momentul in care si-a dat demisia.....multi il contestau deoarece nu au demnitate. El nu a ramas la ros ciolanul...asa cum ar fi facut restul. Doreste sa schimbe cu adevarat ceva la Romania.

daniel
10 martie 2014
crin presedinte

Crin Antonescu este singurul care a dat dovada de cinste, de onoare si de demnitate prin demisia din functia de presedinte al Senatului. Lumea a votat in 2012 ca sa scape de Basescu si de aliatii sai, nu pt a-i aduce Ponta inapoi la guvernare.

Andrada
10 martie 2014
Jocurile politice marsave ale lui Victor Ponta

PNL a avut cele mai bune idei si masuri de implementare pentru binele cetatenilor Romaniei in timpul guvernarii USL. De aceea au fost inlaturati de la guvernare , pentru a-si putea continua domnul Ponta jocurile marsave prin care sa castige votul electoratului in majoritate.

ioana
10 martie 2014
Crin Antonescu

Prin demisia din functia de presedinte al Senatului Crin Antonescu a dat dovada de demnitate, curaj si loialitate fata de oamenii care au votat USL pentru a inlatura regimul Basescu, nu pentru a ii pune pe partenrii acestuia, Oprea si Hunor in functii. Crin Antonescu dovedeste ca din 2015 putem avea la Cotroceni un om pregatit sa prezinte o institutie, nu interesele meschine ale unui partid sau altul.

marius dima
10 martie 2014
bravo crin!

bravo crin, bine ca te-ai indepardat de comunisti esti un om integru!!

roberto
10 martie 2014
olla

Crin Antonescu a dat dovada de curaj si loialitate fata de alegatori USL cand sia dat demisia din fruntea guvernului, si sa luptat cu toate fortele sa inlature regimul basescu si sa nui puna pe parteneri acestuia Hunor si Oprea in functii si ne dovedeste ca vom avea la cotroceni un om pregatit sa ne reprezinte

33 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.312 secunde