Liderul PNL, Crin Antonescu, a venit să ia pulsul partidului de la Constanța

1823
38
Liderul PNL, Crin Antonescu, a venit să ia pulsul partidului de la Constanța - liderulpnl-1394210929.jpg

Articole de la același autor

Liderul PNL, senatorul Crin Antonescu, se află în aceste zile în județul Constanța, pentru a participa la activitățile ocazionate de împlinirea a 105 ani de la înființarea Filialei PNL Constanța. 


Crin Antonescu a participat, vineri, la Delegația Permanentă a PNL Constanța, iar sâmbătă se va afla la Mangalia, acolo unde va avea loc inaugurarea noului sediu al PNL Mangalia. Totodată, aniversarea celor 105 ani de la înființarea PNL Constanța va avea loc, sâmbătă, la Casa de Cultură din Mangalia. 


Prezent la malul mării, liderul PNL a participat la o conferință de presă organizată la sediul PNL din Constanța. 


"Am venit la Constanța pentru a lua pulsul activității de aici. Vom discuta despre actuala situație și perspective. De asemenea, vom discuta despre strategia privind alegerile europarlamentare care sunt prioritare pentru noi", a declarat Antonescu. În ceea ce privește actuala situație de după ruperea USL, liderul liberal a spus că în partid nu există convulsiile pe care unii le presupun și nu există nici liberali care vor să plece așa cum se speculează. Referitor la viitoarea funcție de președinte pentru Senat, Antonescu a dat asigurări că PNL va avea o propunere, însă a declarat că la acest moment nu se știe care va fi persoana. El a mai adăugat că în opinia sa actualul guvern este un "guvern investit pe datorie de Băsescu".


Întâlnire regională
În altă ordine de idei, joi seara, a avut loc, la sediul PNL Constanța, o întâlnire regională pentru zona de Sud - Est al cărui principal subiect a fost campania pentru alegerile europarlamentare ce va avea loc în luna mai.


Din partea PNL București au participat Ramona și Rareș Mănescu, Dan Motreanu, Marian Petrache și personal din cadrul Secretariatului General. Fiecare filială a fost reprezentată de președintele acesteia, senatori, deputați, responsabilii județeni de rețea electorală și secretarii coordonatori ai filialei. 


PNL Constanța a fost reprezentată de Gheorghe Dragomir, președintele filialei, Puiu Hașotti, senator, Victor Manea și Mihai Lupu, deputați, Dănuț Zepa Antonoaea, secretar coordonator și Marilena Dragnea, responsabil rețea electoral.


Au fost dezbătute subiecte precum chestiuni organizatorice pentru fiecare filială în parte, gradul de mobilizare pentru alegerile din luna mai și susținerea candidaților și a echipei PNL pentru Parlamentul European. 


De asemenea, s-a adus în discuție și retrospectiva activității europarlamentarilor propuși și susținuți până în prezent de către liberali, trecându-se în revistă principalele realizări ale acestora:  propuneri și proiecte prezentate la Bruxelles despre libera circulație a cetățenilor români în Europa, securitate regională, respectarea legislației internaționale și mo-dificarea acesteia în folosul cetățenilor europeni și chestiuni legate de piața muncii.


Comentează știrea

38 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Hanibal
8 martie 2014
cei patru sinistrii libertini

Este inutil sa iei pulsul decedatului . Cele patru figuri sinistre nu au nicio legatura cu liberalismul . Vinovat de tot ce s-a intamplat cu PNL este Hasotti .Rar intalnesti un asemenea cameleon politic . El si-a construit - pe merit - o platforma politica datorita atitudinii critice la adresa PSD . Cine citeste toate declaratiile lui Hasotti , ca parlamentar sau candidat la taburetul de primar , se poate convinge ca este unic in acest domeniu . Dam un singur exemplu din 2008 cand declara : " Punctul meu de vedere , este o incompatibilitate doctrinara si ideologica , ceea ce nu face posibila o intelegere cu PSD ". Politicianismul , boala de care nu scapa nimeni in Romania , singura tara balcanizata in totalitate desi nu este situata in Balcani , a facut din acesti patru asasini ai liberalismului niste instrumente docile in mana PSD . PNL ramane in continuare un partid balama , un partid care a renuntat la orice urma de doctrina liberala de dragul unor interese meschine . Sa sacrifici un partid care putea avea ceva perspective si sanse in politica romanesaca , de dragul unui carierist si oportunist notoriu ca Antonescu , este o crima politica pe care actualii lideri penelisti o vor plati scump . Sa folosesti un elefant pe post de martoaga pentru a cuceri primaria , doar un liberal ca Manea (cu accentul pe e ) si asta doar ca sa-i asigure lui Mazare o noua victorie , uitand ca atunci cand a candidat Hasotti l-a sabotat . Liberalii lui KKR omul cu ochi de peste fiert , devenit acum o figura anodina de frizer cu mandolina , mai au indrazneala sa pretinda ca se trag din liberalii lui Bratianu . Aiurea . A avut vreunul din cei patru curajul lui Dumitru Bratianu , fratele lui Ionel Bratianu caruia i-a trimis o scrisoare in care acuza pe liberali , printre care si pe fratele sau ca sunt : " speculanti politici fara frica de Dumnezeu si fara rusine de oameni cari au ajuns a crede ca-si pot permite pentru a se mentine la putere ca sa se imbogateasca din averile noastre si din saracia poporului " . In incheiere , Gheorghe Bratianu chema la lupta intreaga opozitie pentru rasturnarea " regimului odios " si incheia cu " jos regimul coruptiunii si al minciunii ".

Constanta inedita...
8 martie 2014
Demagogi, iar mulți chiar hoți...

Adevarat ce zice "hanibal" , dar la ce sa te astepti de la niste oameni pe care nu-I da afara inteligenta din casa ?!? Ce poti sa-i ceri unui fost tamplar confectioner de ladite fructe (Manea) , unui lacatus-mecanic de la Petromidia, e drept promovat apoi magazioner (Lupu) ,sau unui mediocru contabil de la muzeu (Cap mare dragomir) si chiar acestui hodorog Hasotti , care ne-a demonstrate de ce refuza postul de ministru la cultura...?!? Mai este si acel semi analfabet Jean Paul Tucan, "nevinovatul" in prostie Bola , femeia rea de musca Carmen Raducu , si multi alti liberali carora le place banul public si nicidecum bani proveniti din activitati liberale... Care "liberalism" la Constanta , in acest oras de prosti ?!?

Iuda
9 martie 2014
Hotul de DANCU de la IPJ

Un mare hot imputernicit la IPJ este si Dancu. Promoveaza si muta oameni de la sume fixe 3000, 5000 si 10000 de euro in finctie de pozitia pe care o ocupi. Apoi numit fiind stringi spagi tot pt elva altfel nu pupi scaunul. Este JALE in IPJ de la puternicirea acestui derbedeu HOT. Are afaceri cu interlopii ascunde dosarele sau mu iti da voie sa te atingi de fratii lui interlopi, altfel te sicaneaza. Se fac multe abuzuri si matrapalzicuri, iti da in cap daca nu faci ca el dar rl e un prost habar nu are de munca de politie e doar unul pus pe furat si atat.

constantean
9 martie 2014
pnl

f.mult adevar in comentariile de mai sus,dar,lipseste CIUTUREANU,e adevarat ca nu prea ii da inteligenta afara din casa,dar,cand vine vorba de ciordeala sunt sprainteligentii.....

Bașpunar
9 martie 2014
Ciuma roșie - minciună, manipulare și dezinformare.

De ce a mințit și minte cu nerușinare Victor Ponta - "dottore" PSD și ciuma roșie (PSD-UNPR-PC? Specializați in minciună, manipulare și dezinformare ciuma roșie (PSD-UNPR-PC) nu se dezminte! Victor Ponta nu l-a acceptat pe Klaus Iohannis ca vicepremier propus de P.N.L. și d-l Crin Antonescu. Nici noi nu am înțeles de ce! De ce nu l-a acceptat???!!! Simplu, ca sa rupă USL și să candideze la alegerile prezidențiale, ori el ori Geoană, chiriașul etern al R.A.P.S.P. (fară plata chiriei)! Incă din timpul existenței USL propunerea, "attack dog" (câine de atac), unui candidat PSD la alegerile prezidențiale a fost repetată obsesiv de diverși baroni și baroanese mai mari sau mai mici afiliați sau făcând parte din ciuma roșie (PSD-UNPR-PC). Să nu fim ipocriți, gata cu minciuna ca ne-am săturat.Trebuie să înceteze minciuna, dezinformarea și manipularea tov. Victor Ponta - "dottore" PSD și a ciumei roșii (PSD-UNPR-PC)! Să vă fie rușine!

hollister uk sale outlet co
11 aprilie 2014
hollister uk sale outlet co

Wind, come lightly , rain, clear when broken down , so is the years , leaving the deep and shallow skim can not afford to live harness traces fled to heaven together . hollister uk sale outlet co http://hollisteruksaleoutletco.blogspot.com/

hollister uk sale online shop
25 aprilie 2014
hollister uk sale online shop

" However, when this personal emotional awareness on the two feelings are not really aware of the impact of the world , when it is bound to be terrible . hollister uk sale online shop http://uksaleonlineshop.tumblr.com/

hollister uk sale outlet co
26 aprilie 2014
hollister uk sale outlet co

Comes to an end My partner and i advised Wang Xiao Yang obligation. This individual seated on the stand in the daze. My partner and i squelch forwards mop, mop beneath my own workplace, struck the particular stand hip and legs, rotate straight down the particular dog pen available. My partner and i would definitely grab, Wang Xiao Yang furthermore emerged to grab, we all have been the initial struck with each other. inches Just how your mind thus tough? inches Wang Xiao Yang got my own dog pen, tonsils vampire appear. My oh my! My partner and i decreased the particular broom and also leaped. hollister uk sale outlet co http://hollisteruksaleoutletco.blogspot.com/

http://e-jamboree.com/index.php?do=/loisfstewart/
4 iunie 2014
http://e-jamboree.com/index.php?do=/loisfstewart/

Stiri Politică : Liderul PNL, Crin Antonescu, a venit să ia pulsul partidului de la Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online http://e-jamboree.com/index.php?do=/loisfstewart/ http://e-jamboree.com/index.php?do=/loisfstewart/

michael kors bags sale outlet
28 iunie 2014
michael kors bags sale outlet

Comes to an end My partner and i advised Wang Xiao Yang obligation. This individual seated on the stand in the daze. My partner and i squelch forwards mop, mop beneath my own workplace, struck the particular stand hip and legs, rotate straight down the particular dog pen available. My partner and i would definitely grab, Wang Xiao Yang furthermore emerged to grab, we all have been the initial struck with each other. inches Just how your mind thus tough? inches Wang Xiao Yang got my own dog pen, tonsils vampire appear. My oh my! My partner and i decreased the particular broom and also leaped. michael kors bags sale outlet http://x.co/4vEBX

38 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5723 secunde