Gheorghe Dragomir:

"Metehnele regimului Băsescu devin metehnele regimului Ponta"

119

Articole de la același autor

Liberalii constănțeni susțin că PNL, pe toată perioada regimului Băsescu, și-a respectat datoria față de electoratul său și a criticat vehement practicile "abuzive". 
Președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, spune că, prin formarea USL, unul din obiectivele prioritare a fost tocmai oprirea acestui mod de a face politică prin acapararea pârghiilor de putere în slujba unor interese ilegitime.  El a precizat că, actualmente, PSD dovedește că scopul său este un simplu transfer de influență și nimic mai mult. 
"Nu vorbim în acest caz despre asigurarea independenței instituțiilor fundamentale, ci de acapararea lor. Metehnele regimului Băsescu devin metehnele regimului Ponta și ale apropiaților săi. La fel cum Traian Băsescu s-a folosit de parlamentari pentru a rupe bucăți din partide mari pentru a-și asigura majorități fragile și controlabile, la fel a încercat și Victor Ponta să rupă din PNL, prin alie-rea cu Călin Popescu Tăriceanu.
Vom repeta ori de câte ori va fi nevoie faptul că poziția noastră în privința lui Traian Băsescu nu s-a modificat și nu se va modifica indiferent dacă ne vom afla la guvernare sau în opoziție", a mai spus liberalul Gheorghe Dragomir. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Martie 2014
Stire din Politică-Administrație : Crin Antonescu vine la Constanța
Pagina a fost generata in 2.4013 secunde