Gheorghe Dragomir:

"PNL rămâne un adversar al regimului Băsescu"

119

Articole de la același autor

Liberalii constănțeni susțin că, încetarea existenței USL nu este o decizie pe care reprezentanții Partidului Național Liberal și-au dorit-o. 
"Am decis să ne retragem din actul guvernării și din USL în urma încălcării în mod flagrant de către Victor Ponta și PSD a înțelegerii noastre politice. PNL îi reamintește lui Victor Ponta că, aducând UDMR la guvernare, se va produce o schimbare masivă de program și de structură. Premierul nu a vrut să meargă în Parlament pentru a numi noii miniștrii propuși de PNL, partener de alianță alături de care au câștigat alegerile parlamentare, dar preferă să se ducă în Parlament cu o modificare vastă de structură guvernamentală alături de UDMR", a spus președintele PNL Constanța deputatul Gheorghe Dragomir.
El a adăugat că, în ceea ce privește aparițiile lui Traian Băsescu, acestea au avut din nou ca miză câștigarea unui capital de imagine. "Atacurile și transpunerea sa într-un analist al situației politice din România, nu sunt decât o nouă încercare de a câștiga voturi.
Liberalii nu și-au schimbat principiile și rămân un adversar al regimului de tipul celui instaurat de către Traian Băsescu. Poziția PNL în privința președintelui nu s-a modificat, însă, dacă PSD preia metehnele regimului Băsescu, atunci va prelua și adversitatea PNL", a mai spus Gheorghe Dragomir. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5069 secunde