Gheorghe Dragomir:

"Gestul lui Tăriceanu este regretabil, PSD nu îl va sprijini până la capăt"

399
5

Articole de la același autor

Liderul PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, consideră regretabil gestul lui Călin Popescu Tăriceanu de a părăsi PNL, el spunând că acesta nu va mai putea să construiască un partid așa cum a avut și că PSD nu îl va sprijini până la capăt și îl va lăsa din brațe înaintea prezidențialelor.
El a mai spus că este convins că fostul președinte al PNL nu va face carieră la formațiunea politică pe care vrea să o înființeze și că acesta va fi dezamăgit pentru că nu va putea să construiască un partid așa cum a avut.
"Este regretabil, mai ales că este vorba despre o persoană care s-a bucurat în decursul timpului de simpatia și susținerea multor colegi, inclusiv a filialei noastre, i-am fost foarte apropiați. E regretabil că un om de o asemenea valoare, trecut prin atâtea funcții importante, cu atâta istorie în partid, să poată să plece așa peste noapte la un nou partid unde sunt convins că nu va face carieră politică. Nu va putea să construiască un partid așa cum a avut și în care a fost ani de zile și cred că va fi și mai dezamăgit decât în ziua în care a plecat", a afirmat Gheorghe Dragomir.
În altă ordine de idei, după ple-carea senatorului Călin Popescu Tăriceanu din PNL, acesta a anunțat că va înființa Partidul Reformator Liberal și va candida la prezidențiale unde îl va "bate" pe Crin Antonescu. 
Întrebat ce părere are despre o posibilă încurcătură pe care ar putea să o creeze Tăriceanu lui Crin Antonescu, Gheorghe Dragomir a spus că nu crede că un asemenea lucru s-ar putea întâmpla. 
Liderul PNL Constanța consideră că Tăriceanu l-ar putea încurca pe Crin Antonescu în cursa preziden-țială doar dacă va avea susținerea PSD, însă acest lucru nu se va întâmpla pentru că social-democrații nu îl vor sprijini până la capăt.
"Dacă tot PSD și ceilalți sateliți vor ține cu tot dinadinsul să-l susțină, atunci se joacă, sigur. Dar m-aș mira. Mie mi-e teamă că este din nou un joc al PSD de a-i promite, cum i s-a promis și lui Crin Antonescu, că va fi susținut și atunci când îi va fi lumea mai dragă o să-l lase din brațe. Și atunci o să rămână să candideze de unul singur, poate-poate va rupe procente din partea lui Crin Antonescu. Dar va fi un tur doi, nu cred că se va alege președintele din primul tur și atunci Crin Antonescu în turul doi va câștiga", a afirmat deputatul Gheorghe Dragomir.
El mai susține că nu vor exista plecări masive din PNL către partidul lui Tăriceanu, dar nu exclude să apară unele cazuri izolate.


Comentează știrea

c.neagoe
1 martie 2014
senil precoce

Ca nu-l vor sprijinii , trebuia sa-si de seama , doar au provocat ruperea pentru a pune candidat . L-au umilit.

AUTOSESIZATI-VA DONILOR CU ATRIBUTII IN ABUZ IN SERVICIU SI SPAGI
1 martie 2014
DANCU CERCETAT DE DNA

PE DANCU DE LA IPJ CT VERIFICATI- L LA SANGE PT ABUZ IN SERVICIU FALS SI UZ DE FALS SPAGI SI ... LUATI SI CURVELE CARE SUNT PE LANGA EL SI CONDUC CARACATITA DIN IPJ. SEFII PUSI DE EL LA SERVICII SI BIROURI DE CAND E IMPTERNICIT . S-A DUS DRACULUI POLITIA CU UN HOT CA DANCU IMPUTERNICIT

dar din dar
1 martie 2014
dar din dar

aaaaaaa

Bașpunar
1 martie 2014
USD noua ciumã roșie

Adevãrul ne face liberi" spunea in Jurnalul fericirii, Nicolae Steinhardt. Să nu fim ipocriți, gata cu minciuna! Ciuma roșie nu se dezminte! USD (ciuma roșie) s-a format pentru a rupe USL. Dacă Antonescu și PNL s-au hotărât abia acum să rupă pisica USL, e treaba lor, dar e bine că totuși și-au luat inima în dinți și pe Ponta de urechile-i clăpăuge de gargaragiu și bișnițar al Pieței Victoriei, încumetrită cu piața susurelor melancolice din căștile lui Maior și Coldea, pe care cârlanul îi are la mare cinste în sufletul lui. Mizeria absolută a combinațiilor pesediste nu doar cu partidele satelit, ci și cu UDMR-ul, mare iubitor de păduri – sacrificate, desigur – și de cultură ungrofilă cu steaguri secuiești și alte bastimente sau vestigii ale dualismului demult îngropat, vor fi ieșit la iveală precum hoiturile înecaților la suprafața apelor tulburi. Lumea se va fi lămurit pe deplin cine poartă răspunderea pentru mizeria morală în care ne bălăcim, că de aceea materială ne lămuriserăm chiar de la începutul lumii create, din ’90 încoace, de mahărul mahărilor de-atunci, Ion Iliescu -simbolul ciumei roșii. PSD și Ponta să nu uite niciodată ca au mai avut un Vodă, chiar mentorul lui, care a sfârșit prost ... PSD premierului Ponta și-a îndeplinit visul, o guvernare formată din prostituații perpetui și lingăi politici. Senatorul Ioan Deneș a anunțat, vineri 28 Feb 2014, într-o conferință de presă susținută la sediul PSD Bistrița-Năsăud, că demisionează din PNL pentru a se înscrie în PSD. "Quod erat demonstrandum". Rușii atacă Ucraina iar Ponta atacă România cu UDMR.

petra
2 martie 2014
PNL

D-na Carmen Mocanu nul intrebati si pe Vicepresedinte de la Cta Boroianu Robert Aurel nui pare rau ca nu mai e director la Transelectrica.Si cit a propulsat sa ajunga acolo.Sa nu mai dea prosteala la cetatenul constantean.Daca sinteti dvs draguta.Ca intrun stat de drept asa se procedeaza.A pacalit lumea si acuma a ajuns director.Dvs puteti compara si Parchetul Cta.De aceia sa inscris in partid poate sa minta mai mult are bani mai multi.Nu mai merge sa vinda mezeluri bune si foarte bune la cetateni constanteni.

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Cum îl "vede" Ponta pe Tăriceanu
Marţi, 25 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Tăriceanu despre ruperea USL
Pagina a fost generata in 0.3632 secunde