Tragedie la Colegiul de Artă. Elevă de 13 ani, moartă din cauza unei răceli

5369
64

Articole de la același autor

Durere de nedescris la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" din Constanța. O elevă de doar 13 ani s-a stins din viață după ce a… răcit. Rudele, profesorii și colegii fetei sunt înlemniți de durere. 


Cu fețele desfigurate de durere, colegii din clasa a VII-a B se pregătesc, acum, pentru a-și conduce colega pe ultimul drum. Nu se pot dezlipi de banca în care stătea, în ultimii trei ani de zile, Flavia Melina Zăhărneanu. Au pus zeci de candele și flori pe pupitru. Nu se pot opri din plâns și nu se pot obișnui cu gândul că Mălina nu mai este. 


Acum e la îngeri…  
Melina s-ar fi simțit rău mai multe zile la rând și ar fi alertat-o pe mama sa, spunându-i că simte dureri în piept. Micuța însă ar fi spus că nu vrea să meargă la spital, pentru că "doctorii o vor omorî". Din nefericire, însă, tocmai lipsa unei păreri de specialitate a fost cea care a băgat-o în pământ. În noaptea de joi spre vineri s-a simțit din nou rău. Mama a alertat imediat ambulanța, însă medicii nu au mai putut face nimic. Copila s-a stins sub privirile neputincioase ale mamei. 
"În urma autopsiei s-a stabilit că decesul a fost provocat de o răceală puternică. Este unul dintre cazurile extrem de rar întâlnite. A răcit și a urmat un tratament medicamentos, însă infecția a fost prea puternică, iar corpul mult prea slăbit", a declarat, pentru Cuget Liber, doctorul Marius Popa, medic legist. 
Melina locuia doar cu mama, părinții fiind despărțiți. Mama copilei avea o pensiune turistică în Eforie Nord care, culmea, îi poartă numele micuței. 
 "Melina era cea mai bună din clasă, studia artă plastică și era o elevă de nota zece. Era singură la părinți și locuia doar cu mama, am înțeles că părinții sunt divorțați. Am înțeles că a murit acasă, au venit două ambulanțe și au încercat să o resusciteze, însă nu au reușit. Părintele unui copil din clasă mi-a povestit că fetița ar fi răcit și s-ar fi cerut singură la medic, însă nu a fost dusă, ci a venit un medic de familie și i-a dat câteva pastile. De câteva zile tot acuza dureri în piept. Diriginta mi-a povestit că Melina ar fi spus la un moment dat că nu vrea la medic, că o vor omorî!", a precizat directorul Colegiului Național de Arte "Regina Maria", Ismet - Nejdet Gevat. 


"Mi-a adus numai bucurii" 
Și diriginta Melinei are numai cuvinte de laudă la adresa micuței. Nu s-a putut opri din plâns nici măcar pentru câteva secunde. Este înmărmurită de durere și nu înțelege cum s-a putut petrece o asemenea tragedie. 
"Era de zece pe linie. Un copil pe care și l-ar dori orice părinte, orice profesor, orice diriginte. Nu mi-a făcut niciodată probleme, din contră, mi-a adus numai bucurii. Eu sunt profesor de religie, iar ea a fost olimpică în fiecare an la religie. Și în acest an era calificată la olimpiadele de religie și franceză. Era un copil extraordinar. Păcat de tinerețea ei", a povestit Ioana Rîcă, diriginta Melinei. 


Comentează știrea

64 comentarii. Pagina 1 din 7. Click pe pagina dorită : 1 2 ...7 
.........
8 martie 2014
soferul

nu ne convine cand dam bani la madici sub forma de spaga dar este mai bine asa? desi salariul preotului este platit integral de spatul roman el nu iti face nici un serviciu moka si numeni nu il acuza ca a luat mita/spaga si atentie! preotii sunt precum hienele, iti iau banii pe niste servicii care nu iti salveaza viatza de la moarte etc nu degeaba se spuna ca: dai un ban da face, la popa dai un ban pt o slujba? daca crezi in personajele biblice poate iti alina un pic durerea dar nu va fi niciodata ca inainte

cornel
8 martie 2014
religie?

Pe vremuri am fost si eu olimpic la scoala, la disciplinele de pe vremea luiCeasca. Acum cand vad olimpic la religie??!!ma sperii. exista stiinte exacte, umaniste dar religia nu este decat o spalare de creier la varsta ei.Dovada ca nu vroia la medic ca ar fi omorat-o. Parca a mai fost o fata acum cateva saptamani tot asa cu religia care a fugit de acasa si au gasit-o pe la manastiri iar BOR se spala pe maini

radu
8 martie 2014
nu merg la doctori ca ma vor omori..

afara cu icoanele si religia din scoli. mama retardata, spalata pe creier de vreun "duhovnic"...

Apropiat
8 martie 2014
Nu profanati!

In aceste momente cumplite, cand o mama isi pierde unicul copil, vine cate un idiot si face tot felul de comentarii. Melina nu era o fanatica, ci studia religia ca pe orice alt obiect interesant. Si un ateu poate face acest lucru, daca este curios...Ca s-o cunoasteti mai bine, urmariti clipul asta si apoi mai dati-va cu parerea.... http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/o-eleva-eminenta-a-colegiului-de-arte-regina-maria-s-a-stins-din-viata-486640.html

anonom
8 martie 2014
ce frumos canta!!!!

https://www.facebook.com/photo.php?v=658013080906813&set=vb.512994012098812&type=2&theater

admirator
8 martie 2014
de cand am vazut poza,

am banuit ca slabiciunea extrema i-a jucat festa; nu am zis nimic, pentru a nu parea iesit din comun si a nu insulta memoria fetei sau pe mama. Dragi fete si tinere femei, intelegeti ca trebuie sa mincati sanatos, in cantitati suficiente. Nu va infometati! Si mai faceti si sport! Mincarea si sportul sunt vitale pentru voi. Acum va dati seama? In ceea ce priveste declaratiile ca medicii o vor omora... sunt dubioase. Dar cand apar dureri in piept, sunati imediat la Salvare. Este primul semn ca inima are probleme. Si la voi si la rude. Mai ales la cei batrini. Si? Cum faceti? Deschideti ancheta si in cazul mamei, cum faceti cu nenorocitele de la tara carora le mor copii acasa de boli, inanitie sau accidental? Nu cumva Romania a devenit Rromanik si aplica legile dupa ureche?

Anonima
8 martie 2014
:)

Tu gandesti ce zici?! Cea mai mare durere este atunci cand o mama isi conduce copilul pe alt drum! Cum iti permitu tu,un necunoscator sa o faci retardata.Daca nu ai gresit in viata ta,atunci judeca! Nu mai vorbi in necunostiiiinta de cauza! Religia,fiecare o poarta in suflet dupa cum doreste.Inceteaza sa mai judeci si sa mai arunci cu jigniri! Nu esti perfect! Sper sa nu treci prin ce trece femeia asta acum! O zi buna si sanatate!

Răspuns la: nu merg la doctori ca ma vor omori..
Adăugat de : radu, 8 martie 2014
afara cu icoanele si religia din scoli. mama retardata, spalata pe creier de vreun "duhovnic"...
Radu
8 martie 2014
Popii hrapareti

Popii hrapareti au introdus diferite ritualuri demente prin care au ingreunat enorm viata oamenilor. In primul rind ma refer la ritualurile de inmormintare care ncesita cheltuieli atit de mari incit unele familii sunt in imposibilitatea de a-si ingropa mortul. Ei sunt cei care au introdus mentinerea mortului trei zile ptr. a putea jegmani zilnic familia mortului. In mod normal mortul ar trebui inmormintat a 2-a zi. Datorita lor toate serviciile publice isi bat joc de familiile mortilor: scoaterea mortului din spital sau de la morga, obtinerea diverselor acte, etc.etc.; s-au dezvoltat o serie de afaceri cu mortii: case mortuare unde stai cu mortul trei zile de-ti sar ochii, etc. Ptr. cei care nu intelg ce am scris in ultima fraza si se intreaba ce vina au popii, le spun ca la musulmani (ma refer la cei din Romania) aceste bete in roate nu se pot pune deoarece ei protesteaza imediat pe cale religioasa, religia lor nepermitind tinerea mortului neingropat pe perioade nedeterminate,ca la noi. Tilharul de strada care-ti pune cutitul la git cerindu-ti banii este fara discutie foarte vinovat. Dar tilharul de popa care, in cea mai grea situatie posibila, atunci cind ai mortul in casa, te jupoaie de viu si, asa cum am aratat mai sus, a favorizat ca si altii din diferite servicii publice sa te jupoaie de viu, tilharul de popa e de doua ori mai vinovat decit tilharul de strada. Deasemenea acesti popi hrapareti inventeaza incontinuu metode prin care sa faca rost de bani. Pina acum veneau numai de Boboteaza; acum au inceput sa vina si de Pasti, iar prin unele locuri si de Sf. Maria. Probabil ca in urmatorii ani isi vor dezvolta si mai mult repertoriul in acest sens. In Romania sunt aproape 20000 biserici si peste saizeci de mii de popi, lasind la o parte dascalii si altii care deservesc bisericile. Nr.-ul spitalelor scade iar fondurile acordate spitalelor sunt o bataie de joc. Dar numarul bisericilor este intr-o CONTINUA CRESTERE! Unde te uiti cu ochii se ridica o biserica. La fel, intr-o CONTINUA CRESTERE ESTE SI NUMARUL POPILOR! Nicaieri in lume nu exista un numar atit de mare de biserici si de popi raportat la numarul populatiei. Vesnic lacomi, nesatui, cu ochii cit cepele cind e vorba de bani, ei sunt mereu dispusi sa jecmaneasca, in special in momentele cele mai grele din viata omului.

de la unu
8 martie 2014
Ateu

Cat este spaga la medic? 100/200/300lei? Da, ai o sansa la viata, nu? Cat costa o inmormantare? 1000/2000mii euro? + onorariul preotului care este = cu spaga medicului, sarlatanii domnului se hranesc din bucuria/necazul nostru, serviciilor lor sunt de ochii lumii, acolo sa ne ia banii, serviciile lor nu au acoperire, acum iti sfintesti masina acuma se face praf, nu ai fost indeajus de credincios, dumnezeu te-a pedepsit, intodeauna exista o portita pt ei si niciodata un preot nu va fi acuzat de maplraxis sau luare de mita

ALCIBIADE SECOND
8 martie 2014
Ai dreptate Radu

Mare dreptate ai cu popii, si mai este ceva numeric foarte mare, Parlamentul nostru are 688 de membrii, in loc de maxim 300 cat am votat noi poporul la referendumul organizat in anii trecutii. De ce ?..pentru ca ei fura tot ce pot din tara asta si puscariile sunt pline de parlamentari. Atentie romani ; Romania se duce de rapa de 24 de ani incoace, ce e de facut ?...

Răspuns la: Popii hrapareti
Adăugat de : Radu, 8 martie 2014
Popii hrapareti au introdus diferite ritualuri demente prin care au ingreunat enorm viata oamenilor. In primul rind ma refer la ritualurile de...
64 comentarii. Pagina 1 din 7. Click pe pagina dorită : 1 2 ...7 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6162 secunde