Cum le dă prefectul o mână de ajutor lui Mazăre și Nicușor

1354
1
Prefectul Claudiu Palaz vine în sprijinul autorităților publice locale, consiliului județean și polițiilor locale din județ, asigurându-le accesul la baza de date a Ministerului Administrației și Internelor privind verificarea proprietarilor și a mijloacelor auto înmatriculate.
"Pentru asigurarea operativității activităților specifice pe care atât primăriile, cât și consiliul județean le derulează prin departamentele lor, am inițiat încheierea unor protocoale de cooperare care să le permită acce-sul la Sistemul informatic național de evidență a vehiculelor înmatriculate. Prin urmare, am informat toate unitățile administrației locale în legătură cu această oportunitate care le va permite actualizarea evidenței proprietarilor de autovehicule de pe raza lor de competență, în scopul colectării impozitelor afe-rente", afirmă prefectul.
Palaz afirmă că, prin această inițiativă, Serviciul urmărire, încasare taxe și executare silită din cadrul consiliului județean, precum și polițiile locale vor putea să efectueze operativ verificările proprietarilor de autovehicule oprite și aplicarea măsurilor legale, în eventualitatea în care situația o va impune.
Prefectul spune că este convins că acest sistem este "un real sprijin pentru toate autoritățile", iar demersul Prefecturii se înscrie în acțiunile de modernizare a administrației publice din județul Constanța, prin eliminarea birocrației și asigurarea accesului la informație.

Comentează știrea

wuWFvlOZozBwfc
4 septembrie 2011
qzjGKdDHU

Times are changing for the better if I can get this oinnle!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2753 secunde