Cum va rezolva MAZĂRE problema câinilor maidanezi din CONSTANȚA?

634
8
Cum va rezolva MAZĂRE problema câinilor maidanezi din CONSTANȚA? - cainimaidanezi-1371475503.jpg

Articole de la același autor

Problema câinilor fără stăpâni a luat amploare în municipiul Constanța, locuitorii reclamând deseori că le este frică să mai meargă pe străzile orașului. Mai mult, haite de câini au fost văzute și prin stațiunea Mamaia, ceea ce dă un aspect neplăcut mai ales pentru turiștii veniți să se relaxeze la malul mării. 

Reprezentanții autorităților publice locale spun că știu foarte bine această situație, motiv pentru care se gândesc la măsuri mai drastice.

Legat de acest subiect, în cursul zilei de astăzi, primarul Radu Mazăre a declarat că va face un sondaj de opinie pe tema maidanezilor din Constanța, în sensul în care locuitorii vor fi întrebați dacă sunt de acord sau nu ca aceștia să fie omorâți. 

Comentează știrea

robert
17 iunie 2013
maidanezii

de acord....si "iubitorilor de caini"daca nu le convine sa vina ei cu o solutie, dar sa nu mai fie pe strada

pepe
17 iunie 2013
caini vagabonzi

Trebuiesc omorati toti. Pecarilor fz20 -fz24 cainii au muscat peste 30 persoane in ultimii 2 ani. Mai multe plangeri la primarie si la politie si alte organe abilitate au fost facute dar nu s-a luat nici o masura. Daca i-ti vine cineva in vizita trbuie sa-i astepti in fata blocului cu aparate anti caini deoarece riscul de a fi muscati este FOARTE MARE. Ultima victima vecinul de la FZ21 SCA acum 4 zile.

Alex Ferguson
17 iunie 2013
Nu ii poate eutanasia Mazare

fiindca sar batranele iubitoare de caini Legea eutanasierii cainilor neadoptati intr-o perioada limitata de timp este o lege europeana si normala, dar parlamentarii nostri sunt Indieni, iar in Romania maidanezu e animal sacru ca vaca !!! Nici antirabic nu mai avem, insa avem maidanezi la greu, RUSINE !!!

constantean
17 iunie 2013
simplu

Le face un car alegoric si ii pune sa danseze samba !!! La groapa cu ei...cine ii vrea, sa ii tina in casa la ei, pe strada e slalom printre cakati d ejavre si cu si fara stapan. Nu toti stapanii sunt civilizati, oricum se scuza cu faptul ca maidanezolilor nu le strange nimeni mizeria. La groapa cu maidanezii si apo disciplinati ceilalti. Si inca ceva , cu distrusii care s epise prin toate scarile de bloc mai am o problema...sa-mi dea adresle lor sa ma pi,s si eu la ei acasa...boschetari nenorociti.

Scarabi
17 iunie 2013
Dar rromii?

Dar hotii de etnie rroma care fura din camerele turistilor, din buzunare, de pe plaja nu ofera un aspect neplacut turistilor? :)

primarului vesnic absent si drogy,primariei cu cohorta de angajati care nu fac nimic si ecarisajului care toaca frunze la (culmea ironiei!)caini:)).
17 iunie 2013
afacerea cainele maidanez constanteaneu,cainele maidanez constantean(vorbesc in numele celor 20 000 caini maidanezi din CTA) DECLAR MANDRU CA SUNTEM NR 1 PE TZARA LA MAIDANEZI PE CAP DE LOCUITOR CONSTANTEAN

Afacerea "Cainele fara stapan". Vezi in contul caror firme ajung milioane de euro de la bugetul local de Radu Tutuianu RISE PROJECT Miercuri, 24 aprilie 2013, 12:00 Actualitate | Administratie Locala Maidanezi Maidanezi Foto: Agerpres Cainii fara stapan sunt o afacere de multe milioane de euro in Romania. Primariile din marile orase ale tarii au alocat sume foarte mari pentru programe de prinderea, transportul si gestionarea populatiei canine insa rezultatele sunt departe de a fi satisfacatoare. In Constanta, din 2008 pana in 2013 s-au platit circa 9 milioane de lei firmei Puppy Vet pentru prinderea, transportul si gestionarea cainilor fara stapan. Aceasta companie administrata de Constantin Popescu, un fost director de banca condamnat in 2002 la opt ani de inchisoare pentru frauda si gratiat un an mai tarziu, sub semnaturile lui Ion Iliescu si Adrian Nastase.Ultimul contract a fost încheiat în februarie 2013, Primăria atribuind Puppy Vet suma de 1.097.100 RON. CONTRACTE: februarie 2013-1.097.100 RON februarie 2012- 4.388.400 RON februarie 2008-4.168.704 lei RON (la acea dată, firma avea o altă denumire-Alfmob Exim SRL denumire schimbată în Puppy Vet SRL în 2011) Împuternicitul penal Afacerile și litigiile lui Constantin Popescu Afacerile și litigiile lui Constantin Popescu Documentele de înregistrare ale firmei Puppy Vet îl indică pe un anume Constantin Popescu drept împuternicit și administrator al companiei eu,cainele maidanez constantean(vorbesc in numele celor 20 000 caini maidanezi din CTA) DECLAR MANDRU CA SUNTEM NR 1 PE TZARA LA MAIDANEZI PE CAP DE LOCUITOR CONSTANTEAN

eu,cainele maidanez constantean(vorbesc in numele celor 20 000 caini maidanezi din CTA) DECLAR MANDRU CA SUNTEM NR 1 PE TZARA LA MAIDANEZI PE CAP DE LOCUITOR CONSTANTEAN
17 iunie 2013
afacerea cainele maidanez constantean

Cainii ca si autostrazile si alte afaceri sunt vaca de muls pentru gparlamentari/uvernanti si gastile lor de afaceristi . Daca catelele/ femelele ar fi fost fi sterilizae (inclusiv ceie din curtile locuitorilor cu case pe pamant) problema s-ar fi rezolvat de mult . Dar ce s-ar fi facut afaceristii din jurul maidanezilor ? Ar fi murit de foame. Mai bine sa fie muscati japonezi, irlandezi si autohtoni de-ai nostri decat sa nu aiba ei pe cine mulge. Pe noi ne mulg de fapt, pentru ca au impresia ca noi suntem prosti si nu intelegem smecheria lor. O intelegem dar mizeria este atat de mare ca ti-e sila sa te bagi in ea ! La Ploiesti este la fel . Haite de caini stau in jurul gradinitelor si ingrozesc copiii . Sterilizati femelele de caini si scapam in doi ani de ei. Cu autostrazile si strazile lucrate superficial , la fel. De ce sa le faca ca pe vremea lui Anghel Saglini ? Pai ce sunt prosti ? Fac treaba de mantuiala ca sa peticeasca ani si ani la rand si sa ne mulga de bani . Ca banii, din imozitele noastre tot mai mari, curg in buzunarele lor fara fund. E clar ? !

pt nr 1
17 iunie 2013
alt nr

sa-i bagam in parlament, poate ajungem la 300 sau mai putin....parlamentari

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5196 secunde