Cum va schimba Iorguș sudul litoralului

1661
Cum va schimba Iorguș sudul litoralului - 6f9112419e145c32d9ed4e95e3f59932.jpg
Deputatul Zanfir Iorguș s-a întâlnit, în cursul acestei săptămâni, cu ministrul Elena Udrea pentru a analiza planul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT) de investiții în infrastructura stațiunilor din sudul litoralului.
Întrevederea a avut loc la sediul MDRT, iar cei doi au discutat îndeaproape acțiunile care urmează să fie demarate pentru regiunea de sud a litoralului în perioada următoare.
Aceste inițiative vor fi incluse în "Master Planul" pentru turismul românesc, care va fi finalizat până la jumătatea lunii martie 2011.
Deputatul Colegiului 5, Zanfir Iorguș, i-a înaintat ministrului Elena Udrea propunerile pentru investițiile imediate și absolut necesare relansării turismului din sudul litoralului.
Acestea cuprind continuarea investițiilor în Portul Turistic și faleza Municipiului Mangalia, reabilitarea sistemului de iluminat public din stațiunile: Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, precum și al iluminatului public al falezelor din aceste stațiuni și reabilitarea tramei stradale din stațiuni.

Faleze consolidate și parc de distracție
De asemenea, Iorguș a inclus pe lista inițiativelor ce necesită abordare imediată refacerea sistemului de irigații pentru spațiile verzi din stațiuni, continuarea programului de consolidare a falezelor și amenajarea de noi parcări.
În plus, deputatul propune amenajarea unui parc de distracții modern în regiunea de sud a litoralului, demararea programului de reabilitare a drumurilor, alimentarea cu apă și canalizarea în localitățile Tuzla, 23 August și Limanu, precum și în zonele Dobrogea I și Dobrogea II din Mangalia.
"Cunoscând preocuparea permanentă a ministrului Elena Udrea pentru relansarea turismului litoral sunt convins că multe dintre propunerile noastre vor fi analizate și incluse în Master Planul pentru turismul românesc, urmând să fie transpuse în practică în perioada imediat următoare", a declarat Zanfir Iorguș ulterior întrevederii cu Elena Udrea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Februarie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nu vrem să fim asociați cu Tusac"
Vineri, 18 Februarie 2011
Stire din Sport : Constanța și-a asigurat trei medalii
Miercuri, 26 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Își încarcă "bateriile" în Parâng
Pagina a fost generata in 0.4403 secunde