Dacian Cioloș susţine că mulţi români nu mai vor să audă de politică. „Ruptura este evidentă”

1820
Dacian Cioloș susţine că mulţi români nu mai vor să audă de politică. „Ruptura este evidentă” - x-ciolos-despre-politica-1700947212.jpg

Articole de la același autor

Dacian Cioloş a declarat, sâmbătă, în cadrul unui eveniment organizat de partidul său, REPER, că din societate lipseşte mediatorul credibil, dar un mediator între politică, societatea civilă şi mediul antreprenorial, nu doar un mediator între partide.

În acest context, Dacian Cioloș a vorbit despre o construcţie politică mai largă şi credibilă.

„Obiectivul, din punctul meu de vedere, este clar - oamenii activi din România care nu vor să intre într-un partid şi n-au de gând să facă politică, dar ar vrea să lucreze pentru România - trebuie să poată contribui la proiectul de viitor al României. Alegerile prezidenţiale sunt abia la sfârşitul anului viitor, dar cred că înainte de a vorbi de candidaturi la prezidenţiale, e nevoie de un proiect de unitate şi de colaborare între noi cu societatea civilă şi mediul antreprenorial. Ruptura dintre societate şi partide este una evidentă şi acolo trebuie să acţionăm în primul rând, înainte de a construi un proiect pentru România”, a adăugat Dacian Cioloş.

El a continuat şi a spus că foarte mulţi români nu mai vor să audă de politică.

„Cu mulţi dintre oamenii ăştia am discutat lucruri legate de dezvoltarea locală, de legislaţia de la Bruxelles, dar nu vor să audă de politică şi de partide. Preferă să facă singuri ce pot pentru ei şi pentru cei în nevoie, să se descurce cum pot, pentru că de multe ori lucrurile bune nu le fac cu ajutorul autorităţilor locale sau al aleşilor locali”, a spus Dacian Cioloş.

Astfel, el a precizat că susține existența unei alternative la ceea ce nu funcţionează astăzi în politică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5378 secunde