Dan Barna: Azi în parlament am evitat o criză politică. Toate celelalte probleme ale țării rămân

166
Dan Barna: Azi în parlament am evitat o criză politică. Toate celelalte probleme ale țării rămân - 1-1598888947.jpg
Parlamentul României a pierdut o zi întreagă pentru ca un PSD iresponsabil să se convingă că moțiunea sa de cenzură e ridicolă și nu poate fi votată, afirmă copreședintele USR PLUS, Dan Barna, într-o postare pe Facebook, după ce ședința Parlamentului în care trebuia dezbătută și votată moțiunea de cenzură nu a putut să aibă loc, luni, din lipsa cvorumului, potrivit Digi24.


"Am fi putut să petrecem mai bine ziua aceasta discutând despre lucruri utile pentru cetățenii acestei țări: reducerea taxelor pe muncă, majorarea pedepselor pentru corupție în perioada stării de urgență și alertă, creșterea finanțării medicinei de familie, organizarea alegerilor locale de anul acesta în două zile. Nu în ultimul rând, am fi putut discuta despre eliminarea pensiilor speciale pentru aleșii locali. Acești bani trebuie să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie de ei", a arătat liderul USR PLUS înainte de a conchide: "Azi în parlament am evitat o criză politică. Toate celelalte probleme ale țării rămân".


Dan Barna anunțase în ajun că partidul său nu va participa la votul pentru moțiunea de cenzură. "România nu are nevoie de circul PSD", a declarat Dan Barna.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8042 secunde