Toamnă europeană la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Constanța

337
Toamnă europeană la Colegiul Național

Articole de la același autor

Elevii Colegiului Național "Mihai Eminescu" din Constanța vor participa, în anul școlar 2020 – 2021 la două noi proiecte educaționale internaționale. Unitatea de învățământ a primit aprobarea pentru două Erasmus+, pentru parteneriate strategice de schimb interșcolar. Ambele se vor derula pe o perioadă de 24 luni, septembrie 2020 - august 2022.

Unul din proiecte, "P.O.L.L.E.N - Plants, Over their Life, Learning European Nature", este coordonat de Franța, iar liceul constănțean va avea parteneri din Insula Le Reunion și Spania. Cel de-al doilea proiect, intitulat "R.E.S.I.LIEN.T. - euRopEan partnerShIp to promote resiLIENce as educational Tool against early school leaving", este coordonat de Italia și va include și participanți din Portugalia, Turcia și România. De asemenea, va continua proiectul "Be my voice", care intră în al doilea an de derulare!

"Avem o toamnă europeană! Felicitări echipei de proiect pentru munca și efortul depus în obținerea acestor rezultate excelente", a declarat directorul adjunct al Colegiului "Mihai Eminescu", prof. Bianca Ibadula.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3404 secunde