Dan Barna ia atitudine: "USR nu va tolera niciodată violenţa în spaţiul politic"

78
Dan Barna ia atitudine:
„USR nu va tolera niciodată violenţa în spaţiul politic, un comportament al pumnului în gură al consilierilor PNL şi PSD”, a declarat, duminică vicepreşedintele USR Dan Barna.

Acesta a susţinut o conferinţă de presă alături de liderii USR Arad şi consiliera locală Oana Toma din oraşul Sântana, care în urmă cu câteva zile a fost ameninţată în timpul şedinţei de Consiliu Local.


„Sunt astăzi (n.r. duminică) în Arad pentru un mesaj foarte clar: USR nu va tolera niciodată violenţa în spaţiul politic. Ceea ce vedem, şi nu e prima dată, ceea ce vedem de ani de zile, de luni de zile, este un comportament al pumnului în gură al consilierilor PNL şi PSD, care consideră că sunt stăpânii consiliilor locale din această ţară. Ceea ce s-a întâmplat ieri (n.r. sâmbătă), prin agresiunea domnului Puia Cătălin împotriva colegei noastre Oana Toma, este dincolo de detaliile pe care Oana tocmai le-a prezentat, este o neînţelegere a rolului democraţiei şi puterii votului cetăţenilor”, a spus Barna.

El a făcut un apel la premierul Nicolae Ciucă pentru retragerea sprijinului politic al acestui consilier.

„Vom depune plângere la poliţie de fiecare dată când se va întâmpla un astfel de gest”, a mai spus vicepreşedintele USR. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3676 secunde