Dan Barna: „România nu va avea probleme de finanţare pentru că există resurse”

154
Dan Barna: „România nu va avea probleme de finanţare pentru că există resurse” - barnaiar-1615392114.jpg

Articole de la același autor

Vicepremierul Dan Barna susţine că România în următorii ani nu o să aibă o problemă de finanțare pentru că există resurse financiare la dispoziția noastră, dar provocarea o reprezintă crearea de proiecte care să atragă banii.

„Nu vorbesc de corupție, de porcării. Alea au rolul lor, sunt marginale în realitate. Nu e o problemă”, a spus el, potrivit HotNews.

„România în următorul an și următorii ani nu o să aibă o problemă de finanțare pentru că Uniunea Europeană, PNRR și pentru că există, prin contextul în care ne aflăm noi acum, ca stabilitate și pentru că ne-am descurcat decent în pandemie. Există o disponibilitate de resursă financiară și din mediul privat și fonduri europene la dispoziția noastră”, a afirmat Barna, într-o conferință organizată de PwC România.

„Miza sau provocarea este capacitatea noastră pe fiecare bucată de sector să generăm proiecte suficiente de consistente și de închegate ca acești bani să poată fi cheltuiți. Nu vorbesc de corupție, de porcării. Alea au rolul lor, sunt marginale în realitate. Nu e o problemă. Problema este să poți să absorbi acești bani”, a mai spus el. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0086 secunde