Dan Vîlceanu a fost exclus din PNL. Care e motivul deciziei

497
Dan Vîlceanu a fost exclus din PNL. Care e motivul deciziei - pnlvotpentruexcluderedanvilceanu-1688398182.jpg

Articole de la același autor

Biroul Executiv al PNL a votat, luni, pentru excluderea deputatului Dan Vîlceanu din partid, a anunţat liderul liberalilor, Nicolae Ciucă, la finalul unei şedinţe a conducerii.


“Ultima decizie a fost aceea de a da curs unei solicitări a filialei Gorj, în ceea ce priveşte exprimarea solicitării de excludere din partid a domnului deputat Dan Vîlceanu”, a precizat Ciucă la sediul central al PNL.


Deputatul Dan Vîlceanu, fost ministru de Finanțe, a fost exclus din PNL, solicitarea pentru îndepărtarea acestuia din partid venind din partea filialei Gorj.


„Ultima decizie a fost aceea de a da curs unei solicitări a filialei Gorj în ceea ce priveşte exprimarea solicitării de excludere din partid a deputatului Dan Vîlceanu”, a anunţat preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL.


Deși nu a spus nimic despre motivul din spatele excluderii, cauza îndepărtării lui Vîlceanu este opoziția la PSD și atacurile repetate la partenerii de Coaliție. De asemenea, acesta a anunțat că va vota împotriva Guvernului Ciolacu, potrivit adevărul.ro


Dan Vîlceanu a fost ministru al Finanțelor în guvernul condus de fostul premier Florin Cîţu. De asemenea, în Guvernul Ciucă, Vîlceanu a avut funcția de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene. Acesta și-a dat demisia din această funcție de ministru la începutul lunii aprilie 2022, după ce el și Florin Cîțu au intrat în conflict cu prim-vicepreședinții și mai mulți lideri din partid.


Potrivit unor surse politice, decizia de excludere din partid a lui Vîlceanu s-a luat cu 25 de voturi pentru şi 8 împotrivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5449 secunde