Lucian Bode: "Mircea Abrudean a fost votat de conducerea PNL. Nu facem alte propuneri"

171
Lucian Bode:

Articole de la același autor

Mircea Abrudean a fost votat de conducerea PNL pentru funcţia de secretar general al Guvernului şi în consecinţă nu mai există alte propuneri, a declarat marţi secretarul general al PNL, deputatul Lucian Bode.

„PNL a luat o decizie în Biroul Politic Naţional - 68 de voturi pentru, două voturi împotrivă. Pe lista cabinetului miniştrilor propuşi de PNL evident se regăsea şi domnul Mircea Abrudean. De aici nu mai este responsabilitatea Partidului Naţional Liberal, este responsabilitatea primului ministru să decidă. În acest moment PNL nu are absolut niciun document sau o decizie comunicată de către primul ministru, în consecinţă nu avem ce să facem alte propuneri”, a declarat Lucian Bode la Parlament.

Întrebat dacă au mai fost şi alte propuneri discutate în partid, el a arătat că, înainte de a ajunge la această listă aprobată de Biroul Politic Naţional, în medie au fost două-trei propuneri pe fiecare minister, inclusiv la poziţia de secretar general.

„Concluzia conducerii partidului aţi văzut-o şi a fost prezentată şi supusă votului. Deci, sigur că da, în PNL nu sunt doar 10 sau 11 oameni, sunt foarte mulţi colegi care au pregătirea şi pot ocupa o funcţie de ministru”, a adăugat el.

Lucian Bode a susţinut că PNL nu a primit informări de la instituţiile statului cu privire la o interzicere a accesului lui Mircea Abrudean la informaţii clasificate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4946 secunde